Великі компанії не хочуть платити ЗМІ за тексти про корпоративну соціальну відповідальність

3 Червня 2010
5893
3 Червня 2010
19:17

Великі компанії не хочуть платити ЗМІ за тексти про корпоративну соціальну відповідальність

5893
Великі компанії не хочуть платити ЗМІ за тексти про корпоративну соціальну відповідальність

Великі бізнес-компанії не хочуть платити телеканалам за комерційне розміщення інформації про проекти КСВ (корпоративну соціальну відповідальність), оскільки це їм не вигідно. Про це зазначалося під час дебатів «Роль та відповідальність ЗМІ у формуванні культури соціально відповідального бізнесу в Україні», які проходили у рамках «Майстерні з КСВ», організовані Мережею Глобального договору (ГД) ООН та Представництвом ООН в Україні 3 червня в Києві.

 

Представників бізнесу цікавило чи корисна тема КСВ для ЗМІ і яким чином привернути до неї увагу журналістів. Під час дискусії, модератором якої був телеведучий Андрій Куликов, представники ЗМІ та бізнесу обговорювали можливість довготривалого партнерства.

 

Головний редактор «Деловой столицы» Інна Ковтун зокрема зазначила, що видання писатиме на цю тему, якщо вона буде цікава їх цільовій аудиторії.

 

Шеф-редактор «Комсомольской правды в Украине» Ірина Войнаровська зауважила, що оскільки їхнє видання соціальне, то часто пише про КСВ, але знову ж таки розкриває цю тему з урахуванням інтересів їхніх читачів.

 

На думку представників ЗМІ, бізнес-компанії повинні враховувати цільову аудиторію кожного засобу масової інформації, і не вимагати від медіа, коли ті пишуть про той чи інший проект, висвітлювати їхню діяльність в цілому.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5893
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
TimurDushko
5046 дн. тому
Подписантами-участниками Глобального Договора ООН являются ВСЕГО четыре редакции!!! К сожалению, но Ковтун выступала в роли"вчительки" и забыла, что она не в своей редакции....
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду