ПАРЄ заявила Азарову про стурбованість цензурою в Україні

3 Червня 2010
18337
3 Червня 2010
14:58

ПАРЄ заявила Азарову про стурбованість цензурою в Україні

18337
ПАРЄ заявила Азарову про стурбованість цензурою в Україні

Делегація моніторингового комітету Парламентської асамблеї ради Європи стурбована заявами про прояви цензури в Україні.

 

«Делегація моніторингового комітету ПАРЄ висловила стурбованість заявами щодо проявів цензури», - пише прес-служби Кабінету Міністрів.

 

Свою стурбованість делегація висловила під час зустрічі із прем'єром Миколою Азаровим 2 червня в Києві.

 

«Висвітлення новин в українських ЗМІ не піддається жодному втручанню з боку уряду (і) відбувається на розсуд редакцій»,  - так прокоментував ці заяви прем'єр-міністр.

 

Зокрема, він підкреслив, що українські телеканали надають опозиційним політикам можливість для виступів.

 

«Всі наші канали постійно надають можливість виступу для всіх опозиціонерів. Ви б приїхали 27 квітня й подивилися на наші ЗМІ, коли обговорювалися харківські договори з Росією щодо Чорноморського флоту, і у вас би визначення "цензура" стосовно українських ЗМІ ніколи б не з'явилося», - зазначив Азаров.

 

У повідомленні також сказано, що співдоповідач ПАРЄ Рената Вольвенд підкреслила, що розраховує на поглиблення співробітництва з Кабміном.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18337
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду