«Українське народне телебачення» стартує 8 червня

2 Червня 2010
17139
2 Червня 2010
12:55

«Українське народне телебачення» стартує 8 червня

17139
«Українське народне телебачення» стартує 8 червня

Новий канал «Українське народне телебачення» (УНТ) розпочне мовлення за шість днів, повідомляє сайт «ТелеПростір».

 

Очікується, що УНТ матиме інформаційний формат і мовитиме цілодобово. Сигнал поширюватиметься на всій території України з підключенням до кабельних мереж.

 

УНТ позиціонується як телеканал для всієї родини та транслюватиме програми і фільми. Основу контенту складуть новини і програми для ділових людей, ток-шоу та студійні програми. Крім того, УНТ планує транслювати циклові програми, присвячені сучасній науці та освіті, історії, культурі, спорту.

 

Як повідомляла ТК,  рішення про видачу ліцензії ТОВ «Українське народне телебачення» Національна рада з питань телебачення і радіомовлення ухвалила  23 грудня 2009 року.

 

Згідно з ліцензійними документами, директором, засновником і власником телеканалу є Вадим Чорний (голова Національного комітету по боротьбі з корупцією). До редакційної ради УНТ входять, крім нього, Інна Трофімова, Наталя Резванова, Ярослав Синівський, Олена Братушко, Світлана Синівська, Тетяна Сиротченко і Олена Максименко.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17139
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Леонидович
5073 дн. тому
А говорят кризис, люди вон целые каналы новые открывают.
Игорь
5073 дн. тому
http://h.ua/story/263533/ - ???
Стаханов
5074 дн. тому
І як поєднується "народний" канал із "програмами для ділових людей" у якості "основи контенту"? ;)
Кто
5074 дн. тому
А кто все эти люди?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду