На Севастопольському каналі НТС передумали давати в ефір новину про рух «Стоп цензурі!»

23 Травня 2010
24908
23 Травня 2010
16:32

На Севастопольському каналі НТС передумали давати в ефір новину про рух «Стоп цензурі!»

24908
На Севастопольському каналі НТС передумали давати в ефір новину про рух «Стоп цензурі!»

Телеканал НТС («Независимое телевидение Севастополя») не подав в ефір запланований матеріал про громадський рух «Стоп цензурі!». Про це ТК повідомив журналіст Мустафа Найєм, коментарі якого мали увійти до новини.

 

Матеріал планувалася до виходу в ефір у п'ятницю, 21 травня, о 18:30.

 

Як підтвердила ТК журналістка НТС Олена Анісімова, новини в ефірі дійсно не було. «З яких саме причин, керівництво не уточнило», - сказала вона. За її словами, до матеріалу мала увійти усна інформація, надане телеканалом ТВі відео з заходів руху «Стоп цензурі», фото з вуличної акції сайту «Майдан», де ЗМІ відмивали  від бруду цензури, а також коментарі учасників дискусії «Медіадіагноз: вірус цензури» - Мустафи Найєма, журналіста «1+1» Бориса Іванова та представниці  «Центру UA» Світлани Заліщук.   

 

З яких саме причин від новини відмовилися, «Детектор медіа» з`ясувати не вдалося: до 25 травня редакція НТС у повному складі перебуває на вихідних. Відповідь на це питання ТК сподівається почути від генерального директора - головного редактора каналу Дмитра Жукова.

 

НТС - канал приватної форми власності. Починаючи з 2006 року він належить члену Партії регіонів Олені Баженовій.

 

«Детектор медіа»

 

 

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24908
Коментарі
9
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Моран
5076 дн. тому
Хочу заметить, что в городе только этот "москальский канал" (как некоторые тут его называют) показал пресс-конференцию уже отставленной Тимошенко, где она, как хотела, крыла бело-голубых. Люди ПРОСТО ХОТЯТ ПОКАЗЫВАТЬ ВСЁ, ЧТО ПРОИСХОДИТ (в городе, в стране). Это - нормальное, естественное желание, этого хочет любое СМИ. Что же тут непонятного?
rolling
5076 дн. тому
Більш промосковсьского каналу знайти важко.Тільки й показують своїх сепаратистів і коментарі Затуліних, і кричать про "бандєровщину"
хехе
5076 дн. тому
сам с собой поговорил?
ВМФ
5077 дн. тому
для to ВМФ. Согласен, брат (сестра)! Этой публике важен процесс, а не результат - наша жизнь спокойная и обеспеченная. А Микки Маус (см. последнее интервью Ющенко) все никак не остынет. Ну Бен Ладен, будь он неладен.
to ВМФ
5077 дн. тому
Ну ты даешь! Этож русофобский сайт, где цензура еще покрепче, чем при мазурике или при яныке. Памаранчи задали такой высокий потолок цензуре, что нынешней власти и не снилось. А предложение занимться этим маргиналам кльтурой просто смешно - они о таковой не имеют ни малейшего представления. Как же они могут ей заниматься?
ВМФ
5077 дн. тому
Меня интересует: 1- только украинский язык на сайте - то ли не цензура?Где же русский??? 2 - возможность выразить свое мнение только после регистрации - это ли не цензура? 3 предложение - вы бы лучше культурой занимались, а не искали "цензуру" в темной комнате. Материал - чистый мандариновый перепев. После личного общения в мае с НТС, буду их защищать от таких кАмпаний, где все "чIтко" и "Абсолютно"!
хехе
5077 дн. тому
судя по всему, Баженова там просто прикрытие, а канал принадлежит российской конторе Таврида-электрик. Возможно, там сидят ФСБшники
Знающий
5077 дн. тому
И правильно сделали. Они что ОБЯЗАНЫ бесплатно раскручивать нового олимпийского мишку Телекритики "Стоп цензуре"? ТК активно использует этот горе-бренд ради поднятия собственных рейтингов. Это же не борьба с цезурой, которой не существует, а лишь коммерция. Полюбуйтесь, сколько рекламы на этом сайте...
Lom
5077 дн. тому
Москві він належить мабуть, канал.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду