Головреда журналу «Артек» відпустили з СІЗО

19 Травня 2010
12235
19 Травня 2010
13:15

Головреда журналу «Артек» відпустили з СІЗО

12235
Головреда журналу «Артек» відпустили з СІЗО

Головного редактора журналу «Артек» Дмитра Полюховича відпустили з СІЗО. Про це повідомляє газета «Сегодня» із посиланням на заступника генерального прокурора Віталія Щоткіна.

 

Як розповів пан Щоткін, основному фігуранту справи педофілів змінено запобіжний захід на підписку про невиїзд: «Закінчилося 9 місяців перебування Полюховича в ізоляції, і, враховуючи позитивну поведінку, слідчий ухвалив процесуальне рішення відпустити його під підписку».

 

За інформацією «Сегодня», звинувачення з пана Полюховича ще не знято і розслідування справи триває.

  

 

Як повідомляла «Детектор медіа», скандал довкола звинувачення у розбещенні неповнолітніх в Артеку спалахнув у жовтні 2009 року, коли депутат від Партії регіонів Вадим Колесніченко заявив ЗМІ про факти порушення прав дітей, зокрема Дмитром Полюховичем та народними депутатами України.

 

У відповідь керівництво табору заявило, що факти розбещення дітей до центру не мають ніякого відношення. Про це було сказано під час програми «День Сіті» на каналі «Сіті».

 

14 жовтня 2009 року міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко заявив, що міліція не має доказів причетності народних депутатів до розтління дітей.

 

Пана Полюховича затримали у квітні 2009 року за звинуваченням у розтлінні двох неповнолітніх дітей.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12235
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду