«1+1» починає продавати спонсорство за GRP і заявляє про дворазове зниження вартості

17 Травня 2010
19210
17 Травня 2010
17:48

«1+1» починає продавати спонсорство за GRP і заявляє про дворазове зниження вартості

19210
«1+1» починає продавати спонсорство за GRP і заявляє про дворазове зниження вартості

Влітку група «1+1» почне продавати спонсорство з урахуванням фактично набраних роликом рейтингів (GRP) - тобто за принципом продажів прямої реклами. При цьому вартість пункту рейтингу, як зазначається у повідомленні «1+1», становитиме 1250 грн, що удвічі менше за попередні розцінки та дешевше за середню вартість прямої реклами.

 

За словами Дмитра Лисицького, sales-директора групи, ця система працюватиме влітку та, ймовірно, буде продовжена й надалі: «Ми хочемо надати максимальній кількості клієнтів можливість спробувати спонсорство. Якщо вони сприймуть пропозицію позитивно - продовжимо роботу за цією схемою». Пан Лисицький впевнений, що зараз - на фоні загального подорожчання цін на телевізійну рекламу - для рекламодавців така пропозиція стане альтернативою: «Для багатьох середніх та малих клієнтів поточний рівень цін на пряму рекламу є завеликим, а спонсорство може допомогти їм досягти бажаної інтенсивності кампанії з відносно невеликим бюджетом». 

 

Мова йде про спонсорські заставки, що розмежовують програмний продукт та рекламну паузу, анонси. Вони не входять до обмеженої законом квоти рекламного часу.

 

Нагадаємо, за GRP спонсорські заставки вже тривалий час продає сейлз-хауз телевізійного холдингу StarLightMedia. 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19210
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
//
5091 дн. тому
Уроды! Сравнивать контакты в рекламном блоке, когда полстраны сидит на толчке или ставит чайник на кухне, и спонсорские проявления! Вы чё, коллеги! При своем уме?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду