Ганна Герман зустрінеться з журналістами ТСН

6 Травня 2010
26085
6 Травня 2010
17:21

Ганна Герман зустрінеться з журналістами ТСН

26085
Ганна Герман зустрінеться з журналістами ТСН

Заступник глави адміністрації президента Ганна Герман має намір зустрітися з журналістами телеканалу «1+1», пише «Українська правда».

 

«Я прочитала їхню заяву, я їм подзвонила і запитала, чи хотіли б вони зі мною зустрітися, вони сказали "так"», - розповіла Ганна Герман УП.

 

Як уточнила «Детектор медіа» прес-служба АП, зустріч відбудеться 0 20.30.

 

«Я здивована тим, що там діється, хотіла б подивитися, їх вислухати. Я хотіла б запросити комісію з експертів високого класу, які б визначили за стандартами журналізму, чи справді знімалися якісь матеріали через утиски редакторів, чи знімалися матеріали, які були просто непрофесійними», - зазначила заступник глави адміністрації.

 

На думку Герман, якщо були факти, що знімалися інші сюжети, треба звертатися до власника каналу і питати про його інформаційну політику. «Треба чітко відрізнити тиск, якщо він є - з ним треба боротися, але якщо  це непрофесіоналізм - з ним теж треба боротися», - наголосила вона. Герман також зауважила, що не заперечує проти того, щоб на зустрічі були присутні інші журналісти.

 

Нагадаємо, що журналісти ТСН заявили про цензуру і тиск на телеканалі. А ще раніше про це заявив кореспондент ТСН Мирослав Откович.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
26085
Читайте також
15.05.2010 10:39
Юлія Банкова, для «Детектор медіа»
97 761
07.05.2010 17:34
Сергій Кудімов, для «Детектор медіа»
69 293
07.05.2010 17:10
Ольга Червакова, для «Детектор медіа»
76 263
06.05.2010 09:24
Мирослав Откович, для «Детектор медіа»
95 599
30.04.2010 12:53
Мирослав Откович, «Українська правда»
45 332
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
tt
5103 дн. тому
а Фафа - це Ткаченко?)
ФАФАвед
5103 дн. тому
Хай Ганька запитає Фаффу скіки він від Юлькі в мінулому році бабла взяв. Хай навіть з паяльником до нього піде...
o.k.
5103 дн. тому
чудо місцевої природи: блондиста кардиналка
mick
5103 дн. тому
А Бенкендорф таки оправдывает свою фамилию. CESORED. Дам CENSORED совет: вместо Герман лучше бы сразу пригласил в студию Тедеева.
lashch
5103 дн. тому
Популістка....ТСНівці, не здавайтеся, головне не поступайтеся принципами!!!
ТСНівець
5103 дн. тому
Цікаво, а Фафа буде??? чи вже злякався?? думаю, не передбачав він такого кроку від пані Гані)))
Viktor_2002
5103 дн. тому
Гы, гы, а "комиссия экспертов высокого класса" небось вся з "Интера" будет? :) Ганя срочно едет "разбираться". Ибо надо быстро поставить на место восставших холопов, пока за ними не последовали остальные. Будет действовать методом кнута и пряника. Одних заманивать вкусными плюшками, других запугивать "борьбой с непрофессионализмом". Разумеется, все это - с елейными интонациями в голосе, как у нее всегда.
Віктор_ua
5103 дн. тому
а потім усіх, хто був присутній на цій зустрічі із журналістів плюсів, попросять написати заяви про звільнення? ганя продовжує рулити! нехай краще розкаже про сюжет пятирічної давності, про оте яйце в івано-фрнківську, коли всі телекомпанії отримали наперед записаного в коматозі янека із вдареними ниби цеглиною грудями. вона це чудово має памятати! і тоді були темники! а зараз -ще гірше
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду