У Білорусі запровадили обов’язкову реєстрацію сайтів

6 Травня 2010
16794
6 Травня 2010
13:53

У Білорусі запровадили обов’язкову реєстрацію сайтів

16794
У Білорусі запровадили обов’язкову реєстрацію сайтів

У Білорусі з 1 травня 2010 року запровадили обов`язкову реєстрацію всіх інтернет-сайтів. Відповідну постанову ухвалила Рада Міністрів,  повідомляє сайт Ukrainian Watcher.

 

Після 1 липня сайти, що не пройдуть реєстрацію, будуть вважатися незаконними.

 

Як повідомляється у постанові Ради Міністрів Білорусі, це рішення прийняли з метою удосконалення використання національного сегменту глобальної мережі інтернет.

 

Таким чином уряд Білорусі регулюватиме інтернет-діяльність в країні у сфері медіа та електронної торгівлі. Зокрема власники інтернет-кафе мають реєструвати відвідувачів та відвідані ними ресурси.

 

Реєстрація триватиме до 1 липня цього року. Власники сайтів повинні надати про себе та проект такі дані: назва юридичної та ім`я фізичної особи, адреса, телефон, договори власника ресурса з постачальниками інтернет-послуг, опис сайту, його IP-адреси, домени, тип хостингу тощо. Заявки прийматиме Міністерство зв`язку та інформатизації Білорусі. Таку процедуру реєстрації мають пройти також компанії, що надають інтернет-послуги.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16794
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
соната
5094 дн. тому
цілком можливо, що й нас такий закон не обійде.... в контексті останніх подій
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду