Василь Джарти вважає, що помилка журналіста спотворила його фразу і що Севастополь таки є українським

6 Травня 2010
7393
6 Травня 2010
12:18

Василь Джарти вважає, що помилка журналіста спотворила його фразу і що Севастополь таки є українським

7393
Василь Джарти вважає, що помилка журналіста спотворила його фразу і що Севастополь таки є українським

Прем'єр-міністр Криму Василь Джарти спростовує інформацію про те, що він, начебто, вважає Севастополь неукраїнським містом, повідомляє прес-служба уряду Криму.

 

Він стверджує, що його висловлювання дослівно звучало так: «Не можна сказати, що Севастополь не українське місто. Просто його завжди називали містом слави російських моряків. Мабуть, сталася прикра помилка і журналіст просто-напросто загубив одну частку "не". А це спотворило сказану мною фразу. Тому я ще раз підкреслюю - я сказав, що не можна вважати, що Севастополь не українське місто. Я хотів би, щоб усі знали і розуміли - кордони України є непорушними і це не перешкоджає, а навпаки укріплює нашу дружбу з Росією», - підкреслив Василь Джарти.

 

Нагадаємо, що 5 травня ЗМІ поширили інформацію, що глава Ради міністрів Криму Василь Джарти не вважає Севастополь українським містом. Про це він нібито сказав в інтерв'ю «РИА Новости», відповідаючи на питання, як вплине на Крим продовження на 25 років терміну базування ЧФ РФ у Севастополі.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7393
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду