30 квітня до Євгена Кисельова прийде Володимир Литвин

30 Квітня 2010
19909
30 Квітня 2010
15:40

30 квітня до Євгена Кисельова прийде Володимир Литвин

19909
30 квітня до Євгена Кисельова прийде Володимир Литвин

Гостем ток-шоу «Велика політика з Євгеном Кисельовим» на телеканалі «Інтер» 30 квітня стане голова Верховної Ради Володимир Литвин, який розповість про ратифікацію та її наслідки, пише сайт politika.inter.ua.

 

Теми програми: «Ратифікація під парасолькою» та «Дружба "по-флотськи"». На програмі шукатимуть відповіді на запитання: «Як спікеру парламенту вдалося поставити на голосування договір про Чорноморський флот?», «Чи можливо його в майбутньому його денонсувати?», «Добросусідські відносини чи втрата суверенітету?», «Захист національної економіки чи приниження національної гідності?», «Чи не приведе протистояння влади і опозиції в цьому питанні до розколу країни?».

 

Хто буде гостем «Шустер live» на телеканалі «Україна» поки що невідомо.

 

Ефіри обох програм розпочнуться у п'ятницю, 30 квітня, о 21.30.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19909
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
micka
5081 дн. тому
Киселев полный бычара! Тупо молчал пока там все у него друг на друга орали. Лукьянов еб*ла своего никак не мог закрыть. Нормальный модератор выключает микрофон, если у мудаков еб*ала не закрываются. А киселев как мальчик на побегушках только хихикал. Не удивлюсь если ему кто-то скоро рожу разху*чит в киеве. Было бы очень позитивно!))
micka
5081 дн. тому
ну от а до шустера вже видно ніхто не прийде, та вже мабуть і не буде до кого приходити...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду