На «Сіті» стартує легендарний проект

29 Квітня 2010
15707
29 Квітня 2010
08:35

На «Сіті» стартує легендарний проект

15707
На  «Сіті» стартує легендарний проект

15 травня на телеканалі «Сіті» стартує нова програма «Легенди Сіті», повідомляє прес-служба каналу.

 

Ведучими проекту будуть Людмила Русланова та Андрій Міськів. Під час програми  ведучі перевірятимуть на предмет істинності вимисли, легенди, міфи та різні містичні історії Києва.

 

«З метою встановити достовірність, причини та джерела міського епосу, ведучі не лише зустрічаються зі спеціалістами та очевидцями незвичних явищ, а й ставлять власні експерименти, перевіряючи легенди на собі», - йдеться у повідомленні каналу.

 

За словами керівника проекту Романа Лукіна команда програми має на меті перевірити «всі найвідоміші перекази - від факту проживання у місті легендарного Іллі Муромця до сучасних техногенних катастроф».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15707
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
акв
5075 дн. тому
Как же этим мозгам не быть слабоватым, если зарплаты уже три месяца нет (второй раз подряд!). Жрать охота - а жрать нечего! Вот и тупеет мосх...
komentator
5082 дн. тому
Лучше бы напряглись на сотворение своей оригинальной идеи... Но,... увы - слабоваты в мозгу :( А ведь и мне известен продакшн (возможно тот же), предлагавши Докаленко проект, тютилька-в-тютильку сходный с декларируемым здесь... Там не только пилот был, но и перечень потенциальноэффектных и визуальнобогатых тем... Каналу СИТИ осталось только самим его реализовывать под свом брэндом, возможно, несколько видоизменив. Надеюсь, авторов проекта оны не превзойдут. Жаль что у нас пока с защитой авторских идей полная тьмутаракань, выражаясь фигурально.... :(
patcient
5082 дн. тому
Да уж, Роман, а ведь всего год назад ты получил пилот аналогичной программы и тематикой для просмотра от продакшина....... печально.....
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду