Мін’юст зареєстрував журнали «Політика», «Хороший доктор» та інші видання

23 Квітня 2010
13226
23 Квітня 2010
14:38

Мін’юст зареєстрував журнали «Політика», «Хороший доктор» та інші видання

13226
Мін’юст зареєстрував журнали «Політика», «Хороший доктор» та інші видання

19 квітня Міністерство юстиції зареєструвало нові друковані видання, серед яких 10 журналів, дві газети, один збірник і один бюлетень.

 

Так, наказом №777/5 зареєстровані журнали «Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Юридичні науки», Justo Titulo (з латин.: - «На підставі закону»), Jaguar Magazine (з англ.: -  «Журнал Ягуар») і газету «Абетка життя» («Азбука жизни»).

 

Наказом №778/5 зареєстровані журнали «Політика» («Политика»), «Політика. Підсумки» («Политика. Итоги») і «Влада. Підсумки» («Власть. Итоги»). Водночас перереєстрований журнал Familia.

 

Наказом №779/5 зареєстровані газета «Рекламні оголошення про товари та послуги нашого міста», журнали «Хороший доктор» і Le Mon Revue (з франц.: - «Мій журнал») та бюлетень «Все про нерухомість України» («Все о недвижимости Украины»). А також були перереєстровані журнали «Технічні гази» («Технические газы») і «Водопостачання та водовідведення».

 

Наказом №780/5 зареєстровані журнали «Науковий вісник Українського медичного ліцею   Національного медичного університету імені О.О. Богомольця» («Научный вестник Украинского медицинского лицея Национального медицинского университета имени А.А. Богомольца», Scientific Courier of Ukrainian Medical Lyceum of the O.O. Bogomolets National Medical University), «Україна ХХІ сторіччя» («Украина ХХІ век», Ukraine XXI century) і збірник «Технічні науки. Серія: Екологічна безпека».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13226
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду