Тимошенко: Шоу Шустера скоро закриють

23 Квітня 2010
30028
23 Квітня 2010
13:21

Тимошенко: Шоу Шустера скоро закриють

30028
Тимошенко: Шоу Шустера скоро закриють

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко прогнозує закриття ток-шоу Савіка Шустера на телеканалі «Україна». Про це вона заявила на зустрічі із західними послами, описуючи процес згортання свободи слова в Україні, повідомляє «Українська правда».

 

«Ток-шоу Шустера на телеканалі "Україна", за нашою інформацією, буде мати недовге життя», - наголосила Тимошенко.

 

Вона звернула увагу, що це не поодинокий випадок. «Ток-шоу на частині каналів закрито, а на каналі "Інтер" перетворилося у повний "одобрямс" і відсутність опозиції. Це ненормально, якщо власником каналу "Інтер" є голова СБУ, а управляє ним глава адміністрації президента Льовочкін», - сказала вона.

 

Тимошенко відзначила, що після приходу Віктора Януковича до влади відбувається «відкат назад у цій сфері життя». За її словами, все, що опозиція намагається донести до суспільства, або не потрапляє в щоденні новини, або потрапляє в спотвореному вигляді. Тимошенко зазначила, що для цього розроблені спеціальні технології.

 

Вона також розповіла, що зустрічалася з власниками телеканалів і журналістами. «Журналісти перебувають під тиском власників», - сказала лідер БЮТ.

 

Тим часом, як повідомляла ТК, 23 квітня Юлія Тимошенко буде гостею ток-шоу Савіка Шустера «Шустер Live» на ТРК «Україна».

 

Раніше БЮТ просив ведучого «Великої політики» Євгена Кисельова запросити Тимошенко на ефір. Однак Кисельов у коментарі ТК назвав свою програму не «концертом по заявках» і наголосив на тому, що наразі не має запитань до Юлії Тимошенко та інших лідерів опозиції: «Потому как кроме громких заявлений с их стороны, не подкрепленных документами и фактами, я ничего не вижу». Але не виключав можливості, що пані Тимошенко може бути запрошена на програму за декілька тижнів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
30028
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Дмитро
5094 дн. тому
Юлія Володимирівно, Ваше занепокоєність тим, що закриють скандальну телепередачу - ДАРЕМНА. Це Шустер вважає, що його проект відповідає принципам демократії. Та далеко не всі, фахівці, так думають. Скільки там бруду, пліток, АГРЕСІІ та ЦИНІЗМУ з боку Вашої опозиції!!?? Наскільки безвідповідальним являється СЛОВО ПОЛІТИКІВ=політиканів!! Таку передачу хіба можна вважати способом активізації демократичного розвитку країни? А може це спосіб показати наскільки бездарною була влада на чолі з Тимошенко? Демонструються люди, які зовсім не здатні працювати, але добре вміють верещати. Для вашого табору найбільш яскравих політиків ця передача стала ареною лицедійства і розпалювання ворожнечі. Закриють - правильно зроблять. Якщо С.Шустер знову відкриє проект, то бажано врахувати, що таку передачу слухають і дивляться люди, які щоденно відчувають проблеми дестабільної економіки і корумпованої влади. Тому слово, саме в умовах української дійсності, повинно опиратись не тільки на вседозволеність, але й на високий фаховий рівень, відповідальність. Дискусія на такому шоу повинна мати сучасний методичний рівень, де змагаються погляди, позиції, а не вороги. Зараз нам показують бої без правил, що просто дратує глядачів. Пересічні громадяни, без спеціальної підготовки, не розуміють яка сторона і коли говорить правду, кого підтримувати. Вже досить цього безладу.
Айвенго
5108 дн. тому
"...что миллионы людей, проголосовавших якобы за неё на выборах, госовали не за" - Господи, а тобі, гуано антисемітське, ЗВІДКИ знати, за кого й за що голосували МІЛЬЙОНИ людей? Чи ти теж із компанії "почую кожного"? Ти - провокатор? Краще б написав, скільки тобі платять.
Ондатр
5109 дн. тому
И правильно сделают, что закроют. И чем раньше, тем лучше
to я-1
5109 дн. тому
Отключите интернет и купите хлеба.
Otar Dovzhenko
5109 дн. тому
Прошу внести до протоколу, що я прогнозував це задовго до Тимошенко :) Ось доказ! http://www.svobodanews.ru/content/transcript/2018657.html
я-1
5109 дн. тому
люди добрые! объясните, хоть кто-нибудь, госпоже капительман, что выборы уже давно закончились, что миллионы людей, проголосовавших якобы за неё на выборах, госовали не за воровитую истеричку с косой, а против януковича, и не надо этот порыв народа теперь приписывать себе в свою поддержку. Люди хотят спокойно жить, в достойных и нормальных условиях, и им все равно, когда едва хватает на кусок хлеба до следующей зарплаты, как и про кого сказал Табачник, и на кого не под тем боком из-под очков глянула Герман. вас, так называемых оппозиционеров, не только никто не поддерживает, а многие просто презирают! Оставьте людей и страну впокое! згиньте!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду