Сергій Буковський на замовлення каналу Arte знімає фільм «Прощавайте, товариші!»

8 Квітня 2010
24581
8 Квітня 2010
17:01

Сергій Буковський на замовлення каналу Arte знімає фільм «Прощавайте, товариші!»

24581
Сергій Буковський на замовлення каналу Arte знімає фільм «Прощавайте, товариші!»

Режисер Сергій Буковський на замовлення франко-німецького телеканалу Arte знімає 6-серійну документальну стрічку «Прощавайте, товариші!», прем'єру якої призначено на 2011 рік.  Повідомляє «Німецька хвиля».

 

Початок зйомок «Прощавайте, товариші!» заплановано на початок травня, а прем'єру - на грудень 2011 року. Проект створюватиметься у співпраці французької студії Artline Films, німецької Gebrüder Beetz Media GmbH та деяких інших європейських продакшнів.

 

Як розповіла ТК співпродюсер проекту «Прощавайте, товариші!» Вікторія Бондар, поштовхом до створення такого масштабного проекту стало знайомство європейських сценаристів з однойменною книгою угорця Георгія Далаша. Своє бачення синопсису Сергій Буковський презентував у лютому цього року. 

 

6-серійний фільм присвячено не тільки падінню СРСР, але й цілої комуністичної імперії у вигляді країн-членів колишнього соцтабору. Зйомки проходитимуть в Україні, Росії, Грузії, Білорусі, Чехії, Польщі, Угорщині, Румунії та Німеччині.

 

12 квітня до Києва на один день приїдуть представники

Artline Films та Gebrüder Beetz, щоб скласти разом із Сергієм Буковським план виробництва проекту. Окремо обговорюватиметься кількість запланованих знімальних днів, яка поки що не влаштовує документаліста.

 

ТК продовжує стежити за реалізацією проекту.  

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24581
Читайте також
11.11.2009 07:58
Юрій Шевчук, для «Детектор медіа»
48 152
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду