Ще одним заступником Бенкендорфа на НТКУ стане Михайло Метревелі

8 Квітня 2010
24116
8 Квітня 2010
16:09

Ще одним заступником Бенкендорфа на НТКУ стане Михайло Метревелі

24116
Ще одним заступником Бенкендорфа на НТКУ стане Михайло Метревелі

Михайло Метревелі 12 квітня буде призначений заступником генерального директора Національної телекомпанії України, який опікуватиметься спортивним мовленням на каналі та підготовкою трансляції футбольного чемпіонату «Євро-2012».

 

Цю інформацію ТК отримала з власних  джерел на каналі. У прес-службі Національної телекомпанії ТК сказали, що всі коментарі щодо нових призначень даватимуть у понеділок, 12 квітня.

 

6 квітня Михайло Метревелі був представлений спортивній редакції телекомпанії, повідомляє Champion.

 

Раніше він був ведучим програми «Футбол в лицах» на ТРК «Україна».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
для «Детектор медіа»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24116
Читайте також
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ольга
5121 дн. тому
2 днепропетровских неудачника:-)
Володимир
5121 дн. тому
Олексію, дякую. Сам з Дніпропетровська - попрацював там 10 років (86-96) по різним редакціям. Є там люди! Для "тоже украинца": "пусть работают на благо Украины". Так в тому то й справа, що не працюють! І працювати не будуть. Може бути фізик без знання фізики? А у нас Арфуш не знає ні російської, ні тим більше української. Що він робитиме на українському телебаченні? Призначте мене віце-президентом на Бейрутське ТВ - я знаю кілька слів арабською. А судячи з інтерв"ю зі Скрипіним, то Арфуш ще й неадекватна людина (м"яко кажучи).
Олексій Мазур, Дніпропетровськ.
5121 дн. тому
І ніякий ти не українець. Бо справжні українці ніколи не нехтують українською мовою. Ти скоріше один з "укрАинцев", з наголосом на "А". Так що поставивши себе в один ряд з українцями - "тоже украинец" - ти явно погарячкував, перебільшив. Стосовно ж прізвищ, то це, справді, лише верхівка айсбергу. Але в даному випадку це виглядає досить символічною обставиною, позаяк за цим - деукраїнізація, русифікація державного телебачення. В даному випадку ці прізвища символізують визначений в адміністрації президента-рецидивіста курс для національної телекомпані. Вони реалізовуватимуть його на практиці. Це буде така собі айнзац-команда з ліквідації українського духу на УТ. І вони вже розпочали свою чорну справу, ліквідувавши український переклад з російськомовних синхронів в новинах. Далі - більше.
Олексій Мазур, Дніпропетровськ.
5121 дн. тому
"Провинциальный человечек", "селюк", "завистливая бездарность", "сальной мордой жрет сало и ругает все вокруг", "узколобое ничтожество". Дякую на доброму слові. Спочатку б навчився називатися власним ім'ям і прізвищем в коментарях, а вже потім вдавався б до повчань інших, аноніст. Чи вони в тебе настільки сороміцькі.
Тоже украинец
5121 дн. тому
Мазур, зачем кричишь, провинциальный человечек! Ведь раньше на УТ-1 были и Докаленко, и Илащук... Прекрасные украинцы, которые рас***здили весь канал и бюджет. Что ты баламутишь-то, маленькие декоративные мозги!!! Перестань вести себя, как селюк! Мир давно перестал быть провинциальным, все готовы сотрудничать с кем угодно, лишь бы в его стране было хорошо. Пусть работают на благо Украины! А какая у них фамилия, пусть беспокоит только завистливых бездарностей... таких, как ты, например! И из-за таких как ты, на международном рынке все думают, что украинец - это тот, который сальной мордой жрет сало и ругает все вокруг. Не позорься и не позорь страну, узколобое ничтожество!!!
Олексій Мазур, Дніпропетровськ.
5122 дн. тому
"Бєнкєндорф, Арфуш, Метревелі - как же все они надоели!" А що, українцям на НТКУ вхід вже заборонено? Чи можна взагалі сподіватися хоча б на одне українське прізвище в керівництві? Люди, так не чесно, ви що? Що за україноцид такий та й ще де - на державній телекомпанії України. Що відбувається? Чи є цьому межа? Агов, українці! Ви де? Чи ви згодні з відведеною вам роллю? Прокиньтеся, люди! УКРАЇНЕЦЬ, ЗГАДАЙ ІМ'Я СВОЄ!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду