Частка «Великої політики» впала нижче від середньої, а у «Шустер live» - зросла

6 Квітня 2010
24502
6 Квітня 2010
18:17

Частка «Великої політики» впала нижче від середньої, а у «Шустер live» - зросла

24502
Частка «Великої політики» впала нижче від середньої, а у «Шустер live» - зросла

2 квітня «Велика політика з Євгеном Кисельовим» на телеканалі «Інтер» суттєво знизила свої показники і взяла частку нижчу за середню каналу - рейтинг 5,76%, частка 15,47% за загальнонаціональною панеллю та рейтинг 5,8%, частка 15,43% за «50 тис.+»,  аудиторія 18+, GFK. Тоді як минулого тижня частка проекту складала 19,22% ( «50 тис.+» - 19,67%).

 

Також зросли показники і «Шустер live»: шоу мало рейтинг 2,66%, частку 9,69% («50 тис.+» - 10,56%). Тоді як минулого тижня частка проекту складала - 9,32%.

 

Нагадаємо, в цей день в обох шоу взяв участь міністр освіти Дмитро Табачник.

 

Показники  проектів за 2 квітня

 

 

 

 

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24502
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Абдуллаев
5126 дн. тому
Просто страх какой ценный анализ.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду