10 компаній увійшли до робочої групи із запуску телевізійної панелі InMind

2 Квітня 2010
19577
2 Квітня 2010
13:31

10 компаній увійшли до робочої групи із запуску телевізійної панелі InMind

19577
10 компаній увійшли до робочої групи із запуску телевізійної панелі InMind

Пропозицією дослідницької компанії InMind щодо створення системи вимірювання перегляду нішевих телеканалів зацікавилися 10 гравців ринку.

 

Зокрема, як повідомили «Детектор медіа» в  InMind, до робочої групи з підготовки та запуску панелі увійшли канали «Перший автомобільний», «MTV Україна», Music Box UA, «ЧП-Інфо», «Футбол», 24, «Гамма», а також група компаній «Поверхность», сейлз-хауси Maxximum ADV та «Сфера-ТВ».

 

Як повідомляла «Детектор медіа», 24 березня InMind презентував свої пропозиції щодо вимірювання аудиторії телеканалів. Він запропонував застосовувати інтернет-щоденники для фіксації перегляду з 5-хвилинним інтервалом. До вибірки мають увійти люди 14-49 років, що проживають у містах з населенням понад 50 тис. жителів, з кабельним чи супутниковим типом прийому сигналу.

 

На першому засіданні групи, що відбулося 31 березня, було прийняте рішення про проведення установчого дослідження, на основі якого пізніше буде сформовано демопанель. Очікується, що демопанель буде запущено вже у другому кварталі 2010 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19577
Читайте також
24.03.2010 19:39
Евгения Продаева
20 732
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду