Tochka.net планує зайняти понад 10% ринку інтернет-реклами у 2011 році

31 Березня 2010
20127
31 Березня 2010
18:17

Tochka.net планує зайняти понад 10% ринку інтернет-реклами у 2011 році

20127
Tochka.net планує зайняти понад 10% ринку інтернет-реклами у 2011 році

Портал Tochka.net сподівається вже до кінця наступного року обійняти частку ринку інтернет-реклами, обчислювану двозначною цифрою. Про це повідомили керівники компанії Digital Ventures, якій належить портал, на прес-конференції 31 березня.

 

Аналогічний проміжок часу - до кінця 2011 року - Digital Ventures визначила й для того, щоб Tochka.net стала №1 за часткою аудиторії.

 

Підстави сподіватися на такі результати топ-менеджерам компанії дає динаміка аудиторії, наявність різноманітних рекламних інструментів та той факт, що Tochka.net, на їхнє переконання, є «першим справжнім горизонтальним порталом в Україні, що охоплює усі сфери інтересів українських інтернет-користувачів».

 

У лютому, за даними дослідницької компанії Gemius, Tochka.net випередила Bigmіr.net і посіла шосте місце за охопленням аудиторії (19,1%). Щоправда, як зауважив підчас прес-конференції журналіст Артур Оруджалієв, суттєву частину відвідувань порталу забезпечують трафікогенератори. На що представники Digital Ventures відповіли, що глибина перегляду залишається суттєвою: співвідношення хітів до хостів складає понад 9 (за даними лічильника Bigmir цей показник становить 4,6 за 30 останніх днів станом на 31.03, - ТК).

 

 

 

Щодо лінійки рекламних можливостей, то, за словами директора з продажів та онлайн-маркетингу Гжегоша Севастьяновича, найбільшим попитом користуються жіночі розділи Tochka.net. Останнім часом рекламодавці почали виявляти цікавість до таких недешевих продуктів, як брендинг рубрик під певного рекламодавця та річ-медіа банери,  для виготовлення яких компанія може запропонувати послуги власних дизайнерів. Прогресивними опціями порталу пан Севастьянович вважає можливість розміщення кампанії лише на певних тематичних розділах (авто, для жінок  тощо), можливість обмеження кількості показів банера одному унікальному користувачеві тощо.

 

Досягти самоокупності, за словами генерального директора Digital Ventures Лукаша Щепаньскі, Tochka.net має у 2012 - 2013 роках.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20127
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду