«Бурда-Україна» випустила журнал «Моя любимая собака»

30 Березня 2010
23078
30 Березня 2010
13:29

«Бурда-Україна» випустила журнал «Моя любимая собака»

23078
«Бурда-Україна» випустила журнал «Моя любимая собака»

Видавництво «Бурда-Україна» випустило перше число щомісячного всеукраїнського журналу «Добрые советы. Моя любимая собака».

 

За інформацією прес-служби компанії, головну увагу видання приділятиме листам і запитанням читачів щодо особливостей собак різних порід. Крім того, публікуватимуться   рекомендації фахівців про тренування та раціон собак.

 

Наклад становитиме 60 тис. екземплярів. Перший номер вже надійшов у продаж. Рекомендована роздрібна ціна становить 2,75 грн.          

 

Видавництво «Бурда-Україна» створене в 1997 р. Засновник - німецький медіаконцерн Hubert Burda Media, має видавництва і компанії в 26 країнах світу. На території Східної Європи у складі Burda Eastern Europe нині діють 6 видавництв вУкраїні, Росії, Казахстані, Чехії, Польщі та Румунії. У портфелі ВД «Бурда-Україна» -   37 журналів, серед яких «Лиза», «АвтоМир», «Отдохни!», «Мой ребёнок», Playboy, MINI, Joy, Oops!. 

 

 

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23078
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Поезд ехал на Бердичев
5139 дн. тому
І апять на общєпанятнам, чтоби, панімаєшь, хаахли пріабщілісь к міравим ценностям.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду