Колишній «Мегаспорт» презентував нові логотип, сітку та сайт

29 Березня 2010
15420
29 Березня 2010
14:35

Колишній «Мегаспорт» презентував нові логотип, сітку та сайт

15420
Колишній «Мегаспорт» презентував нові логотип, сітку та сайт

Сьогодні стартував оновлений «Мегаспорт» під логотипом «Мега». Канал  оновив сітку, логотип та запустив сайт http://megatv.kiev.ua/.

 

«Ми зберегли дух змагання і азарту, притаманний "Мегаспорту". Проте "Мега" - це не спортивний канал у чистому вигляді. Гра як спосіб життя - ось стиль глядача "Мега": активного, азартного, молодого духом і легкого на підйом», - наголошує керівник проекту з ребрендингу Олександр Кравцов.

 

Тож відтепер, за інформацією сайту «Мега», на каналі вийдуть розважально-змагальні шоу «Гладіатори», «Воїни ніндзя», «Реслінг», «Бої без правил», «Володар гори»; техно-шоу - «Війни роботів», «Звалище», X-Play і Monster Jam; документальні цикли про виживання в екстремальних умовах - «Людина проти природи» (Man vs Wild), «Дикі та небезпечні» (Untamed and Uncut) виробництва Discovery.

 

Окрім цього, на каналі з понеділка по п'ятницю о 09:10 та 14:00 вийде проект «БУМ. Уся правда» про закадрові події, продюсерів, операторів, сценаристів та учасників проекту «Битва українських міст» на «Інтері».

 

 

На сайті каналу «Мега» діє система єдиної реєстрації, яка працює на інших сайтах медіа-групи «Інтер», тобто всі користувачі, які вже обзавелися акаунтами на одному із сайтів групи - Inter.ua, К1.ua, NTN.ua, Подробности.UA, Bum.inter.ua, Dakar.inter.ua, F1.K1.tv, Politika.inter.ua - можуть використовувати той самий логін і пароль для входу на Megatv.kiev.ua.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15420
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
талула
5113 дн. тому
здесь цвета неправильные. на самом деле буква "М" спокойного красного цвета, без агрессивного черного фона
Fob
5113 дн. тому
Слишком аргрессивное лого, как будто чужой смотрит тебе в душу:))) (с)
Доктор Хайдер
5113 дн. тому
Лого так себе. Конец 90-ых.
123
5113 дн. тому
а буде проводити Порохняк презентацiю з цього приводу в Лондонi?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду