Єгор Бенкендорф вважає, що «Ключовий момент» міг би знайти себе на Першому національному

26 Березня 2010
28732
26 Березня 2010
17:53

Єгор Бенкендорф вважає, що «Ключовий момент» міг би знайти себе на Першому національному

28732
Єгор Бенкендорф вважає, що «Ключовий момент» міг би знайти себе на Першому національному

Генеральний директор Національної телекомпанії України Єгор Бенкендорф вважає, що програма «Ключовий момент» могла б виходити на Першому каналі. Про це він сказав в інтерв'ю журналу «Профиль».

 

«Наприклад, "Ключовий момент", який пішов з "Інтера", вважаю, міг би знайти себе на Першому національному. Як і гарна програма про сільське господарство...», - сказав він, відповідаючи на запитання, чи має намір запрошувати на Перший національний ведучих або програми з інших каналів. Однак предметну розмову про нові проекти він буде готовий підтримати приблизно через місяць.

 

У редакції «Ключового моменту» поки не коментують слова Єгора Бенкендорфа.

 

Також гендиректор НТКУ сказав «Профилю», що є прихильником суспільного мовлення. «У чистому вигляді ідея суспільного телебачення досить приваблива. Більш того, я б робив усі можливі кроки, щоб моє телебачення його нагадувало», - зазначив він.

 

Як повідомляла ТК, телеканал «Інтер» зупинив виробництво програми «Ключовий момент», яка вироблялася на продакшні, що його очолював Єгор Бенкендорф.

 

За чутками, НТКУ може розпочати показ програми із закупівлі старих випусків у групи «Інтер».  При такій схемі редакція ще тривалий час залишатиметься без роботи.

 

Екс-виконавчий продюсер «Інтера» Єгор Бенкендорф був призначений генеральним директором Національної телекомпанії України 17 березня розпорядженням уряду.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
28732
Читайте також
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
постоянный зритель интера
5137 дн. тому
"Зі свого мобільного набери слово "КЛЮЧ" на номер 5707. Безплатна служба пошуку та допомоги людям". Услышал по радио рассказывала Сумская. А что, теперь можно разыскать кого угодно и не позориться на всю страну?
совет
5137 дн. тому
На эксперименты нет времени, надо брать, что проверено. Тем более, сразу готова линейка. От Егора ждут перемен не к осени, а как можно раньше. Он парень не промах. И заблаговременно беспокоится о сетке. И команду, говорят, собирает не хилую. Парни, держитесь и переплюньте интер. Докажите на новом месте, чего стоите. Удачи!!!
Mokridi
5137 дн. тому
В РФ теперь работают телеканалы "Россия 1" и "Россия 2". В Украине появится вместо УТ-1 "Интер-2"? Или "К-3"? Странно, что вместо новых проектов начинают перетягивать на канал старые
1+1
5137 дн. тому
ССУЧИЛСЯ CENSORED ЕЩЕ БОЛЬШЕ. ЧУВАК ОГЛЯНИСЬ И ПЕРЕСТАНЬ ЗАВОДИТЬ ИНТЕРОВСКИЙ ПАКЕТ НА ПЕРВЫЙ НАЦИОНАЛЬНЫЙ, ХОТЬ БЫ ПОСТЫДИЛСЯ ИЛИ ПЕРЕЖДАЛ. "Ключовий момент", який пішов з "Інтера", вважаю, міг би знайти себе на Першому національному
Алегарф
5137 дн. тому
Это правильное решение, спасибо.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду