Прес-секретарем прем'єра став Віталій Лук'яненко

17 Березня 2010
24400
17 Березня 2010
10:40

Прес-секретарем прем'єра став Віталій Лук'яненко

24400
Прес-секретарем прем'єра став Віталій Лук'яненко

Прес-секретарем прем'єр-міністра Миколи Азарова призначений  Віталій Лук'яненко.

 

Раніше пан Лук'яненко був особистим прес-секретарем Миколи Азарова. На запитання ТК, коли саме його було призначено, він сказав, що ще не ознайомлений з офіційним документом.

 

На перше засідання нового уряду акредитувались 163 представники ЗМІ, близько 30 телекамер знімали вступне слово прем'єр-міністра.

 

Журналісти поскаржились новопризначеному прес-секретареві прем'єра на те, що їм не давали можливості спілкуватись з міністрами перед початком засідання, мотивуючи це тим, що  міністри поспішають на фотосесію. Пан Лук'яненко відповів, що надалі в роботі журналістів «все буде гаразд».

 

При цьому він наголосив, що міністри мали зробити фото на згадку про перше засідання свого уряду. Також він нагадав, що в регламенті уряду немає такої позиції, як спілкування міністрів з журналістами в коридорі: «Тому не можна говорити, що відбулось якесь порушення».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24400
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Вопрос
5125 дн. тому
Почему Пиховшек до сих пор не назначен пресс-секретарем Януковича? Ведь они с Левочкиным друзья! CENSORED
нечего
5125 дн. тому
А что тут комментировать...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду