Оксана Зинов`єва пішла з медіагрупи «Україна». У групі створять інформагенцію

15 Березня 2010
21806
15 Березня 2010
19:15

Оксана Зинов`єва пішла з медіагрупи «Україна». У групі створять інформагенцію

21806
Оксана Зинов`єва пішла з медіагрупи «Україна». У групі створять інформагенцію

Оксана Зинов'єва залишає посаду директора тематичного телеканалу «Новини», що входить у медіагрупу ТРК «Україна». Цю інформацію ТК підтвердила прес-служба каналу, зазначивши, що рішення було прийняте за обопільною згодою сторін у зв'язку зі змінами в структурі компанії.

 

Також прес-служба повідомляє, що відповідно до довгострокових планів розвитку буде створене інформаційне агентство, мета якого - вирішення завдань для всіх телеканалів, що входять у медіа-групу. При цьому в прес-службі уточнили, що група не відмовляється від планів запуску інформаційного телеканалу «Новини».

 

Зв'язатися з пані Зинов'євою ТК не вдалося. За інформацією джерел «Дусі», з каналу пішли й інші люди, які працювали над запуском «Новин».

 

Раніше ТК з посиланням на «Дусю» повідомила про те, що Оксана Зинов'єва написала заяву про звільнення. А генеральний директор ТРК «Україна» Вальдемар Дзікі зазначив, що в групі відбудеться реструктуризація.

 

Нагадаємо, Оксана Зинов'єва призначена на посаду директора ТРК «Новини» 1 вересня 2008 року. Однак у липні 2009 року прес-служба медіагрупи «Україна» вже повідомляла, що Оксана Зинов'єва вирішила залишити посаду директора ТРК «Новини», а сайт «Дуся» писав, що вона може очолити новинну службу «1+1». Але тоді Оксана Зинов'єва повернулась в медіагрупу «Україна» і навіть запустила на каналі політичний проект «Готовий відповідати».

 

Як уже повідомляла ТК, запуск каналу ТРК «Новини» неодноразово переносився, за останніми даними його було перенесено на травень-червень 2010 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21806
Читайте також
Коментарі
11
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
йййй
5144 дн. тому
вот как выползает правда ..... в тихом омуте водятся весёлые новости ! а что ж с людьми которых привели на канал и которые получали бабло больше года в ожидании финансирования и запуска ? тоже кинули ? без компенсации от грузинского посольства ?
Справедливый
5145 дн. тому
Все видели ее мастерство в эфире :-). Я думаю что даже для УТ-1 этот уровень не подошел бы... Как менеджер она полный ноль. Согласен с AFOS
Антитабак
5145 дн. тому
Злые языки твердят, что Посольство Грузии "простимулировало" эту девушку за возможность протащить Саакашвили в эфир. Когда в СКМ это случайно узнали, офигели :-). Грузинский посол на главном канале регионалов. Ларчик открылся просто, когда выявли, что муж Зины - пресс секретарь грузинского посла. Ги ги. Жадность фраяров сгубила.
AFOS
5149 дн. тому
Кроме понтов - у Зины ничего нет. Вальдемар наконец то разул глаза. Согласен с Кобля, она бездельница, которая в своей жизни ничего толкового не сделала. И с плюсов ее не даром поперли. Вместе с ее дружком ДДаниленко. Заказушница - вот краткая характеристике. Ее последнее политическое шоу показало какие проекты она способна делать. ПОЗОРИЩЕ. ГОВОРЯТ, ЧТО КАК ЧЕЛОВЕК - ОНА МЯГКО ГОВОРЯ ГРУБА И НЕ ВОСПИТАНА.
и шо?
5151 дн. тому
да задолбали вы с этой фотографей. Ей хрен знает сколько лет. Она уже давно не так выглядит
1-й кадр
5151 дн. тому
вихід новин перенсено на листопад-грудень. При чем тут Оксана? А-а-а, она должна была быть пожестче с Ахметовым. чтоб он наконец-то запустил канал и дал работу людям.
1+1
5151 дн. тому
Оксана и на плюсах бездельничала. С Даниленко стригла капусту.
Кобля
5151 дн. тому
Она почти год проработала на НОВЫНАХ. Вальдемар выгнал ее за безделие. Результатов - ноль
25-й кадр
5152 дн. тому
Большому кораблю-большую торпеду! Удачи, Оксана!
1-й кадр
5152 дн. тому
О, уже набежали. Завтра вы без работы останетесь. 100 % найдутся такие же "анонимы". Оксана, собаки лают, караван идет. Удачи тебе.
читаДтч
5152 дн. тому
Сколько денег? Конкретнее пожалуйста.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду