ПРОМО: Нащо Ганні Герман фото Бенкендорфа і Громницького?

12 Березня 2010
16883
12 Березня 2010
23:30

ПРОМО: Нащо Ганні Герман фото Бенкендорфа і Громницького?

16883
ПРОМО: Нащо Ганні Герман фото Бенкендорфа і Громницького?

Всюдисуща Дуся помітила на столі у Ганни Герман портфоліо відомих у медійних колах Єгора Бенкендорфа, нині - виконавчого продюсера «Інтера» , та Юрія Громницького, нині - ведучого Першого національного.

 

Знаючи, що Герман - голова конкурсного журі на посаду прес-секретаря Президента Януковича, Дуся почала робити неймовірні, хоча й очевидні, припущення.

 

«Детектор медіа» 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16883
Читайте також
Коментарі
13
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
интер-2
5154 дн. тому
Бенкендорф хороший продюсер, молодец, если он уйдет с интера
интер
5155 дн. тому
Бенкендорф хороший продюсер, жалко если он уйдет с ИНТЕРА
дядя с Пересыпи
5155 дн. тому
Во-первых, Беня будет делать то,что ему скажут. Доконать НТКУ, что пару пальцев об-цать. Когда главные телеканалы станут могилой Украины, Беня получит маленький домик на греческом острове. Если к тому времени дистрофик не сд-х-ет.
Тетя с Востока
5156 дн. тому
Герман явно погорячилась, отдав Бени кресло шефа НТКУ. И ему явно не хочется совать голову в петлю. Разве что выбора нету. Тем более, Валера Хороший готов подсобить и пообещать дальнейшую безопасность. С Интером Беня совместно с Серожей Созаном отлично расправились. Нету на канале сейчас ни кадров, ни технического обеспечения ни соответствующих лидеру програм и фильмов. Скоро деньги закончаться даже для закупки рейтингов. И новому медиамагнату даже с очень большими деньгами придется не один год возобновлять разрушенное. так що стул Презика Первого - именно то, что заслужил несостоявшийся мэр столицы.
вуйко з полонини
5156 дн. тому
Високоповажна й вельмишановна гранд-пані Леся Ганжа. Щиросердно каюся! Граф Лев Толстой попереджав: немає страшніше в світі розлюченої жінки! Ще раз прийміть мої - жалюгідного щура дописувача - вибачення і запевнення в довічній до Вас повазі, а, можливо, й любові (платонічній!!!).
Поціновувач
5156 дн. тому
НА ПОЧАТКУ НАСТУПНОГО ТИЖНЯ БУДЕ ПРЕДСТАВЛЕНО НОВОГО КЕРІВНИКА НТКУ - ГОШУ БЕНКЕРДОФА. А ВАСЬОЮ ІЛАЩУКОМ БУДЕ ЗАЙМАТИСЯ ПРОКУРАТУРА ... КОБЛЯ ПАКУЄ ВАЛІЗИ НА ЗАКОРДОН "В БІГА" ... ДОЧЕКАЛИСЬ ...
леся ганжа
5156 дн. тому
це ви про дусю? бо ми тут дусю обговорювали, а не табачника і навіть не герман. а будете обзиватися на мене чи ще раз дозволите собі нешанобливий тон - забаню. і це, шановний, без обговорень.
вуйко з полонини
5156 дн. тому
Або ви Леся ХАНЖА, обо ж вислужуєтесь перед безкультурною, чорноротою тіткою, що пролізла до влади завдяки невігластву Януковича. З почуттям гумору, може, все й гаразд, проте безграмотність Герман кричуща. Табачника ненавидить, бо той прямо у вічі те саме сказав в присутності свідків. Один гад укусив іншого.
леся ганжа
5156 дн. тому
а нащо обливати жовчем дусю? писату всякі бздури про "на поріг не пускають"? пристойні компанії? було раз. НТКУ не пустило. в чорний список записали і Дусю, і Таблоїд, і нас, і Новий канал. про інші чорні списки - не знаю, але треба пробити ваш ІР, може, ще десь на телеканалах є чорні списки. Дякую за гарну тему. А в Ганни Герман, між іншим, на відміну від вас і Ілащука, з почуттям гумору усе гаразд. перечитуйте класику: http://dusia.telekritika.ua/Prihozhaia/11710
Г.Б.
5156 дн. тому
ДУСЯ - анемичный проект, претендующий изображать корреспондентскую крутизну, интеллектуальную сатиру и даже юмор. На самом деле. ДУСЯ - это жалкое повизгивание болонок, оглядывающихся на виртульную руку дяди-хозяина: чтобы больно не наказал и миску кормом регулярно наполнял. Да и кругозор у ДУСИ зациклен на узкий круг "наших". Сайту Теле К Р И Т И К И, если это не ложа для пересудов манерных дамочек, в наше политико-сволочное время, должны служить не щенки и болонки, а сторожевые псы с силой укуса челюстями в двадцать атмосфер.
Дитилин
5156 дн. тому
Ну как всегда и в том же стиле - дурак слышал звон, но не знает откуда он.
Mokridi
5156 дн. тому
То нащо?
за Справедливость!
5156 дн. тому
Новость и ПРОМО тогда "промо", когда оно опережает событие... "дуся",которую не то что к Герман, а на порог приличной телекомпании не пускают, могла бы написать уже прямо и как есть о состоявшемся событии(о котром до официального оглашения стало известно в широких кругах), а не создавать вокруг себя напускную важность, которая людям знающим кажется просто смешной... Уж извините...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду