Юкрейніан Соціолоджі Сервіс: Українські екзит-поли встановили світовий рекорд

25 Лютого 2010
11290
25 Лютого 2010
11:03

Юкрейніан Соціолоджі Сервіс: Українські екзит-поли встановили світовий рекорд

11290
Юкрейніан Соціолоджі Сервіс: Українські екзит-поли встановили світовий рекорд

Під час виборчої кампанії Президента України 2010 року в усіх екзит-полах сумарно було опитано близько 200 тис. осіб - найбільша кількість для подібних досліджень в світі. Про це заявив керівник фірми «Юкрейніан Соціолоджі Сервіс» Олександр Вишняк, повідомляє liga.net.

 

«За виборками в першому турі я нарахував десь 91 тисячу опитаних, в другому турі - більш ніж 105 тисяч, що свідчить про те, що ні в одній країні світу таких екзит-полів ніколи не проводилося», - наголосив Вишняк.

 

Нагадаємо, що під час українських виборів проводилися такі екзит-поли Національний («Демократичні ініціативи», Київський міжнародний інститут соціології та Український центр економічних та політичних досліджень імені О. Разумкова), ICTV (GFK NOP), «Савік Шустер студії» (соціологічна служба продакшну), «Аргументы и факты в Украине» (Український інститут соціальних досліджень ім. О. Яременка), «Інтера» (SOCIS і «Юкрейніан соціолоджи сервіс» спільно з «ФОМ-Україна») та Research & Branding Group.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11290
Читайте також
16.01.2010 09:23
Ірина Ведерникова, «Дзеркало тижня»
31 429
15.01.2010 13:46
Марія Томак, Алла Дубровик, «День»
19 479
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду