Оксана Марченко вестиме талант-шоу «Х-фактор» на СТБ

19 Лютого 2010
20224
19 Лютого 2010
15:13

Оксана Марченко вестиме талант-шоу «Х-фактор» на СТБ

20224
Оксана Марченко вестиме талант-шоу «Х-фактор» на СТБ

Оксана Марченко вестиме талант-шоу «Х-фактор» на СТБ.  Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Як ідеться в повідомленні, Оксана Марченко, перш ніж дати ствердну відповідь на нову пропозицію від СТБ, передивилась британську версію шоу.

 

«Я була вражена його масштабами: географією кастингів, кількістю людей, що прийшли спробувати свої сили, а це більше 180 тис. людей, що говорить про величезну зацікавленність проектом. І, зрозуміло, - приголомшливою сценою, дивовижними зйомками, рівнем вокалу й виступами учасників», - пояснює вона.

 

Як повідомляла ТК, переможець українського шоу «X-фактор» отримає титул кращого виконавця країни й винагороду у розмірі 2 млн. грн. Кастинги на проект розпочнуться з 7 березня та пройдуть у кілька етапів.

 

Біографічна довідка Оксани Марченко:

 

Народилась в 1973 році в Києві. Після закінчення школи вступила на історичний факультет педагогічного університету імені М. Драгоманова, який на відмінно закінчила в 1995 р.

 

Була обличчям каналів ЮТАР, УТ- 3, УТ- 1 («Стримані вівторки», «Доброго ранку, Україно!», УТ, «Моя професія»,  «Час»).

 

У 2000 році Оксана заснувала телевізійну компанію «ОМЕГА-ТБ», яке з 2003 року займалося виробництвом документального циклу «Імена» - серії програм про видатних людей (УТ-1, «Інтер», УТР).

 

З листопада 2007 року Оксана Марченко вела «Шоу Оксани Марченко».

 

З 2009 року - ведуча талант-шоу «Україна має талант» на СТБ.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20224
Коментарі
25
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
santexnik
5091 дн. тому
КАК КОНДРАТЬЮК МОЖЕТ ОЦЕНИВАТЬ ПЕНИЕ .ЕМУ СЛОН В ПИРОГОВЕ В ДЕТСТВЕ НА УШИ НАСТУПИЛ. ЭТО БЫ ЕСЛИ БЫ Я ОЦЕНИВАЛ ШОУ САНТЕХНИКОВ. P.S. САМ ИМЕЮ ДВЕ МОСКОВСКИЕ "ВЫШКИ",ОПЕРНОЕ И ЭСТРАДНО-ДЖАЗОВОЕ ПЕНИЕ.БЛИСТАЛ И ПРОДОЛЖАЮ БЛИСТАТЬ НА СЦЕНАХ БОЛЬШИХ И МАЛЫХ ТЕАТРОВ.
Барк
5141 дн. тому
Марченко за что бы не бралась -0 делает это профессионально. А это, как известно, основа успеха любого дела!
piton
5147 дн. тому
...Так розхвилювався, що вирішив доповнити: в "Україна має талант" все ж Марченко виглядає більш органічно, аніж в "Іменах". Принаймні, там губки "бантиком" не треба складати...)))
piton
5147 дн. тому
Поганенька ведуча на талант-шоу. Не "погана", а "поганенька". Красива. Перед камерою не комплексує. Навпаки, рисується. І цим псує все враження. Не розкута, а грає в розкутість. І це помітно. "Ненастоящая", "не верю".)) Щодо "Імен": в принципі, програма хороша, але знову ж, ведуча її провалювала. Красива фіфочка з розумним виглядом "віщає". Для неї би щось типу "Світських хронік". Так само смішно і ненатурально виглядає Розинська у якомусь "серйозному" ток-шоу на УТ))). Після всього написаного навіть на знаю, як переконати шановних читачів, що не звичайний заздрісник, а просто висловив своє враження, як глядач і прихильник шоу "Україна має талант". Звиняйте, якщо щось не так...)))
Анастасия
5148 дн. тому
А во времена оранжевого переворота Оксане угрожали, что повесят и ее, и детей. Вот такие же ослепленные злобой завистники и угрожали. За что? А за что вешали и вытуривали из страны всех неугодных толпе в 17 году? Так что, я думаю, Оксана достаточно пережила для того, чтобы стать по-настоящему мудрым человеком. Удачи ей и счастья. Жизнь все расставляет на свои места.
Анастасия
5148 дн. тому
Подводки на "Имена" записывались у Оксаны дома на ул. Медвинского. Это не дворец, а обычный дом. Ждать Оксану приходилось, но внутри дома, а не на пороге. Это абсолютная глупость. Поро выходит на проезжую часть. Вы представляете себе съемочную группу, сидящую на проезжей части? Маразм. А что касается ее отношения к людям, работавшим у нее, то спросите, скольким она помогла купить квартиры, вылечиться, отдохнуть и прочее. Оксана глубоко верующий человек. А если кто-то когда-то сидел на ее пороге несколько часов (во что я не верю, как человек работавший там), то это его проблемы. Сначала сидеть незвестно зачем, а потом писать эти гадости. Мелкая холопская натура.
Пиковая Дама
5149 дн. тому
Зависть - вечная спутница успеха. Забавно, что еще здесь напишут завистники Оксаны Марченко?
Рая
5149 дн. тому
На сколько я помню, во время Помаранчевой революции Марченка вела себя толерантно по отношению к обеим сторонам конфликта. Чего не сказала бы о других!
Мелашка
5149 дн. тому
А чого, хороша ведуча. І на телебаченні не перший рік працює, досвід є. Не те, що в свіжеспечених силіконових Кульбаб. Я її ще з програми "Імена" пам"ятаю.
grenkin
5149 дн. тому
марченко достойна того, чтобы вести эти талант-шоу. у нее к этому делу есть способности. а те, кому она не нравится - это их дело. зритель оксану любит такой, какой она есть!
Jack
5149 дн. тому
Да чё вы ее хвалите? Забыли её истинный оскал - тогда почитайте про период перед Оранжевой революцией. Мы все помним, кто такая эта Марченко и что она заслужила
eva
5149 дн. тому
Марченко все хвалят тут. Не знаю. Я бы посоветовала ей больше жизни. Она же претендовала на звание лучшей ведущей страны.
грин мама
5150 дн. тому
бред какой-то вы пишите здесь. марченко не может так с людьми обращаться. посмотрите, как она ведет себя с участниками шоу. всегда к ним внимательна.
Рая
5150 дн. тому
И мы знаем другую Марченко. Искреннюю, чуткую, которая легко находит общий язык с конкурсантами шоу, поддерживает их, помогает поверить в себя.
Рододендрон
5150 дн. тому
Шоу талантов - талантливую ведущую. С "Украина мае талант" Оксана отлично справилась. Пускай еще один проект ведет. Зритель, думаю, будет только "за".
варя
5150 дн. тому
еще чего выдумайте. читала разную антирекламу на марченко. но чтоб такой бред...
Рената
5150 дн. тому
Люди, чего вы такие злые. Марченко действительно хорошая ведущая. Если б это было неправдой, ей бы еще один проект вести никто б не дал. А эти небылицы о программе "Имена" попахивают заказухой.
Мевланн
5150 дн. тому
Не знаю, кто придумывает эти сомнительные истории о Марченко. Но то что успешному человеку завидуют - факт на лицо.
Глядач
5150 дн. тому
А я знаю іншу Марченко. тупу, нахабну і зверхню дурепу. іі дешева програмка "Імена" записувалася не в студії каналу, а в неї вдома. так от одного разу, знімальна група приїхала зранку на запис підводок. а цієї хвойди не було вдома. знімальна група, а це чоловік 8 чекали її до пізнього вечора. охорона не впустила навіть на поріг її палацу, не запропонувавши ні води , ні хліба... а ця коза, приїхавши увечері, навіть не вибачилася перед людьми! а навіщо перед бидлом вибачатись! вона ж звізда. а вони-чернь!!! і що видумаєте? холодні-голодні телевізійники мусили таки відзняти ці тцупі підводки!!! група виставляла камери, світло, грим...і писали підводки до темної ночі!!!! ну як вам, професіоналка??? та таку смердьоху треба за коси і в ....(хай кожен сам допише...куди)
sea
5150 дн. тому
немного деревянная она
пух 2 жэжэ
5150 дн. тому
Ну и что что слизанный, вот в этом сезоне сценаристы Украина мае талант постарались сделать нечто оригинальное. Этот колизей впечатляет. Жена ждет не дождется когда начнется.
жэжэ
5150 дн. тому
Х-фактор - это интересно. Посмотрим-посмотрим. Тоже слизанный проект, хотя... Украина мае талант - получился отличный проект СТБ. Так держать. Если получается - всегда его смотрю. Дочка мечтает стать такой, как ведущая Оксана Марченко. Она у меня красавица тоже. Учись - говорю - и будешь.
Гога
5150 дн. тому
А кого еще пускать? Разве у нас так много хороших ведущих?
мамочка
5150 дн. тому
ух ты, надеюсь, шоу Украина мае талант Оксану не потеряет?
жах
5150 дн. тому
сколько можно ж уже ее в эфир пускать
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду