«TNS Україна» вимірюватиме аудиторію нішевих мовників

19 Лютого 2010
20898
19 Лютого 2010
11:00

«TNS Україна» вимірюватиме аудиторію нішевих мовників

20898
«TNS Україна» вимірюватиме аудиторію нішевих мовників

«TNS Україна» оголосила про те, що вимірюватиме аудиторію нішевих мовників. Про це Анна Добривечір, заступник генерального директора «TNS Україна» повідомила в інтерв'ю «Экономическим известиям». За її словами, агенція вивчатиме аудиторії нішевих мовників «з розбивкою на 15-хвилинні інтервали».

 

«Панель GfK очень точно показывает рейтинги общенациональных телеканалов, и их можно разложить по социально-демографическим параметрам и аудиториям. Мы же даем максимально обширную информацию по зрителям не только с точки зрения соцдема, но и с точки зрения массы других показателей, которые позволяют, собственно говоря, видеть конкретных людей в этих зрителях. Кроме того, у нас была предпринята попытка решить проблему анализа аудитории нишевых каналов», - сказала пані Добривечір в інтерв'ю .

 

За її словами, дане дослідження не є замовленням Асоціації нішевих каналів, а власною ініціативою агенції.

 

Також цього року «TNS Україна» запропонує медіаринку ще й розширене дослідження по інтернету. 

 

«Доступна уже к анализу не просто аудитория интернета различных поисковых систем и порталов, но и аудитория он-лайн-версий печатных изданий. То есть в одном медиа-планировочном пакете можно одновременно предусмотреть аудиторию как электронной, так и печатной версии», - пояснила Анна Добривечір.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20898
Читайте також
24.03.2010 19:39
Евгения Продаева
20 732
12.11.2009 12:32
Татьяна Стеценко, «МедиаБизнес»
9 253
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ниша
5177 дн. тому
Наконец-то.Два года об этом говорили представители нишевых каналов.Даже ассоциацию создали,чтобы эту идею реализовать.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду