АМКУ офіційно дозволив Коломойському купити власника «1+1»

12 Лютого 2010
17423
12 Лютого 2010
17:58

АМКУ офіційно дозволив Коломойському купити власника «1+1»

17423
АМКУ офіційно дозволив Коломойському купити власника «1+1»

Антимонопольний комітет України дозволив кіпрській компанії Harley Trading Limited (належить Ігорю Коломойському) придбати акції CME Cyprus Holding II Limited. Ця компанія створювалася для спільного управління українськими активами СМЕ та Коломойського.

 

Як зазначається у повідомленні АМКУ, кількість акцій дозволить покупцеві отримати понад 50% голосів у вищому органі управління компанії.

 

Водночас АМКУ дозволив придбати контрольний пакет CME Cyprus Holding II Limited ще й компанії Аlstrom Business corp (Кіпр). Ця компанія проходила раніше в дозволах АМКУ як учасник угоди між Ігорем Суркісом, СМЕ и Коломойським по телеканалу ТЕТ.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17423
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду