Нацрада не побачила порушень на «Інтер+» і «Донбасі» та скасувала попередження «Сіті»

12 Лютого 2010
25493
12 Лютого 2010
15:33

Нацрада не побачила порушень на «Інтер+» і «Донбасі» та скасувала попередження «Сіті»

25493
Нацрада не побачила порушень на «Інтер+» і «Донбасі» та скасувала попередження «Сіті»

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 11 лютого розглянула результати планових перевірок АТЗТ «Українська незалежна ТВ-корпорація» (супутниковий телеканал «Інтер+») і ЗАТ «ТРК "Україна"» (регіональний телеканал «Донбас»).

 

Перевірки не зафіксували суттєвих відхилень, тож їхні результати взяли до відома. Крім цього керівникам «Інтера» вказали на необхідність приведення обсягу дитячих програм у відповідність до ліцензії.

 

Також Нацрада продовжила строк дії супутникової ліцензії ТРК «Україна» і скасувала попередження ТОВ «Гравіс» (телеканал «Сіті»), винесене за порушення умов показу інтерактивних програм.

 

Нагадаємо, рішення про планову перевірку супутникової ліцензії телеканалу «Інтер» («Інтер+») було прийняте після того, як члени Нацради не змогли призначити позапланові перевірки загальнонаціональних каналів «Інтер», «1+1», «Україна», ICTV, М1 і Нового каналу, які за даними попередніх моніторингів порушували норми законодавства і своїх ліцензій.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25493
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду