Нацрада планує призначити перевірки НТКУ і НРКУ за підсумками виборчої кампанії

11 Лютого 2010
50148
11 Лютого 2010
15:52

Нацрада планує призначити перевірки НТКУ і НРКУ за підсумками виборчої кампанії

50148
Нацрада планує призначити перевірки НТКУ і НРКУ за підсумками виборчої кампанії

У Національній раді з питань телебачення і радіомовлення існує проект рішення про призначення перевірок семи телерадіокомпаніям за підсумками моніторингу Нацради під час виборів. Цю інформацію в чаті ТК підтвердив заступник голови Нацради Юрій Плаксюк.

 

Відповідаючи на запитання, кому будуть призначені перевірки, він сказав: «Це державні телерадіокомпанії, які фінансувалися з виборчого фонду, а також активно реалізовували замовлення суб'єктів виборчого процесу. У списку - НТКУ і НРКУ також».

 

Нагадаємо, що Нацрада на час виборів відмовилася від позапланових перевірок телерадіокомпаній, натомість тривав перманентний моніторинг щодо порушень мовниками виборчого законодавства.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
50148
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Вепря
5185 дн. тому
после маразмов с последними заседаниями они еще и проверки будут проводить! А где же отложенные проверки пяти киевских телекомпаний? и вообще, какое имеют право кого-то проверять беспредельщики топтущиеся по закону? После всего, что произошло эта компашка мирошниченко должна бы от людей прятаться, не проверять кого-то.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду