Film.ua знімає програму «Школа лікаря Комаровського»

10 Лютого 2010
12745
10 Лютого 2010
11:28

Film.ua знімає програму «Школа лікаря Комаровського»

12745
Film.ua знімає програму «Школа лікаря Комаровського»

Film.ua Television розпочав зйомки нового проекту «Школа лікаря Комаровського». Про це повідомляє Media Business Reports.

 

За інформацією видання, 9 лютого були відзняті перші чотири випуски програми. «Школа лікаря Комаровського» є  власною розробкою Film.ua Television.

 

Як розказала ТК генеральний продюсер Film.ua Television Алла Липовецька, на сьогодні український канал, для якого знімається шоу, не розголошується, однак  зацікавленість у цьому проекті також проявили російські канали. Планується, що шоу вийде в ефір весною.

 

За її словами пропозицію щодо створення цього проекту лікарю Євгену  Комаровському зробив продакшн.

 

«Ми плануємо зробити телевізійну версію того, що він робить у своїх книгах та на сайті. Адже його підхід до здоров'я дитини унікальний. Це буде веселе шоу, яке зацікавить не лише тих у кого є діти», - зазначила Липовецька.

 

 Однак, за інформацією джерел ТК, зацікавленість у цьому проекті виявив канал «Інтер».

 

Як пише Media Business Reports, кожен з випусків програми розповідає про один з аспектів дитячого здоров'я. Наприклад, що таке правильне харчування для дитини, проблема сну, алергічні реакції тощо. Кожен з випусків складається з двох блоків: у першому лікар приймає в своєму кабінеті зіркових гостей з дітьми, у другому -   розпочинається обговорення переглянутого сюжету. Першими гостями програми стали Віра Брєжнева, Валід Арфуш та DJ Паша. Хронометраж програми - 25 хвилин.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12745
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
патамуша
5159 дн. тому
потому что Film UA - лучшие!!!
65432
5160 дн. тому
а че тока им заказывают?
\
5160 дн. тому
Знайка, был бы ты знайкой, то знал бы, что для того, чтоб поставить что-то в эфир, канал сначала должен заплатить за этот продукт. FilmUA, думаешь, бесплатно всем свои программы для эфира отдает?
Знайка
5160 дн. тому
Откуда бабки у фильм юа? шарашат кучу проектов,каждый день эфирят на всех каналах,кто башляет?
7475
5160 дн. тому
Чекаємо з нетерпінням)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду