Колектив Одеського ОРТПЦ створив страйкком і вимагає відставки керівництва Концерну РРТ і Держзв’язку

1 Лютого 2010
23412
1 Лютого 2010
14:18

Колектив Одеського ОРТПЦ створив страйкком і вимагає відставки керівництва Концерну РРТ і Держзв’язку

23412
Колектив Одеського ОРТПЦ створив страйкком і вимагає відставки керівництва Концерну РРТ і Держзв’язку

Колектив державного підприємства «Одеський обласний радіотелевізійний передавальний центр» виступив з відкритим листом на адресу прем'єр-міністра Юлії Тимошенко з вимогою відправити у відставку керівництво Концерну радіомовлення, радіозв'язку та телебачення і Державної адміністрації зв'язку.

 

«Ще раз звертаємося до вас і вимагаємо захистити трудовий колектив нашого підприємства та підприємств і філій Концерну РРТ та відправити у відставку керівництво Концерну РРТ і керівництво Державної адміністрації зв'язку, які намагаються зруйнувати Концерн РРТ як цілісну систему радіорелейних мереж та передавальних центрів», - ідеться у зверненні.

 

Одесити виступають проти призначеного в жовтні 2009 року в. о. директора Концерну Володимира Іщука. «Нинішнє керівництво Концерну РРТ та Державної адміністрації зв'язку почало зводити рахунки з керівниками підприємств та філій Концерну РРТ на підставі упереджених перевірок», - стверджують вони.

 

За даними колективу Одеського ОРТПЦ, 30 грудня 2009 року відбулася спроба заміни в. о. директора підприємства Валерія Волкова. «Аналогічні дії по спробах звільнення проводяться і проти директорів Волинської філії КРРТ та підприємства ЦТЕ УРРТ, продовжується тиск на інших директорів», - зазначено у відкритому листі.

 

Конференція трудового колективу Одеського ОРТПЦ створила виборний орган (страйковий комітет) для відстоювання своїх інтересів і затвердила вимоги колективу:

 

1) скасувати наказ Міністерства транспорту та зв'язку стосовно звільнення керівника ДП «ООРТПЦ» Валерія Волкова;

 

2) висловити недовіру керівництву Державної адміністрації зв'язку та керівництву Концерну РРТ.

 

Відповідні документи були надіслані першому заступнику міністра транспорту та зв'язку Василеві Шевченку, а також прем'єр-міністру Юлії Тимошенко.

 

22 січня Державна адміністрація зв'язку створила робочу групу для вивчення ситуації, що склалася в трудовому колективі Одеського ОРТПЦ. За словами колективу, на їхнє запрошення приїхати до Одеси робоча група поки не відповіла. Відтак, вони звернулися з відкритим листом до прем'єр-міністра.

 

 

 

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23412
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Pravosudie
5193 дн. тому
Helios-rrs, о какой кадровой политике Ищука Вы говорите? Он привык всю жизнь командовать денщиком и чтобы все ему отдавали под козырек. А тут какой-то Волков вопреки его противодействию посмел построить цифровое телевизионное вещание и покрыть им территорию всей Одесской области,когда даже в нашей Киевской этого нет. Да за такое непослушание его надо сразу в Сибирь, и этого еще мало! Вот такая кадровая политика Ищука. Ну стоит ему Волков поперек горла и все тут. А коллектив у него -просто молодцы! Да будь Волков таким негодяем,как тут пишет КРУ, то не стояли бы люди за него горой, а особенно сейчас . Поэтому господа-генералы Ищуки-Гончары ваше время ушло и либо вы уйдете сами со сцены,либо вас уйдут ваши же покровители, которым вы вешаете лапшу на уши о цифровом телевидении.
helios-rrs
5193 дн. тому
КОЛЛЕГА Если таких менеджеров как ВОЛКОВ Валерий Васильевич хотят уволить с должности директора ООРТПЦ, то кадровая политика в Концерне РРТ отсутствует. Пан Ищук В., вы знаете, что благодаря таким грамотным и настойчивым специалистам развивается и внедрятся в Украине цифровое телевещание. Одесский ОРТПЦ первым в концерне РРТ ( в Украине) ввел цифровое телевещание по всей области, и в этой работе основная заслуга директора. Таких директорв как ВОЛКОВ В. В. надо не увольнять а представлять к наградам. Валерий Васильевич - это порядочный и честный человек, заслуженно пользуется огромным уважением и авторитетом среди коллектива Одесского ОРТПЦ а также руководителей ОРТПЦ Концерна РРТ. А Вам, пан Ищук В., следует уйти на пенсию и не наводить солдафонские порядки в граждвнских организациях и не забывать об офицерской чести !
audit
5195 дн. тому
"КРУ", наглая и бессовестная ложь!!!!!! Ты точно агент Ищука и пишешь по его заказу. Ищук украл у всего коллектива Концерна РРТ более чем полмиллиона и за эти деньги построил себе VIP-квартиру в Киеве. Без разрешения Министерства связи "проездил" по заграницам 130 тыс. грн. (по данным того же КРУ за 2006г) якобы по обмену опытом. За эти "заслуги" он и был уволен с должности генерального директора КРРТ в 2006 году. Такие проходимцы как Ищук и РАЗГРАБИЛИ всю страну, поэтому им и неугоден честный бессребреник Волков В.В., которого они и пытаются утопить.
Pravosudie
5195 дн. тому
КРУ, ложь и неправда! Волков построил на эти миллионы цифровое ТВ на всей территории области, а что Ищук построил на деньги КРРТ, кроме своей квартиры в Киеве? ты написал это по просьбе Ищука? Да нам бы больше таких руководителей и специалиствов как Волков. А дети могут только гордиться таким отцом, как он. В столице крутятся огромные деньги, и где же ваша цифра по киевской области. А работяги выступают не против власти а за то, что бы дали им возможность работать и отстаивать интересы своего директора.
rf
5196 дн. тому
К сожалению, в этой отрасли профессионалов, которые болеют своим делом осталось единицы. Волков - один из них. Жалко если его все-таки уберут... Есть должности где должны работать профессионалы, меющие и хотящие что-то реально делать, а не "полетически правильные" кадры.
MAXX-HAUS
5196 дн. тому
Уважаемые господа, я сам работал одно время в Концерне РРТ. Я лично видел и наблюдал, как проходит ратация кадров, это жесткие методы управления Ищука, который всех ставит на колени передсобой бывшый офицер в отставке. Урод еще тот, власть конечно у него неимоверная. Его надо убирать пока не поздно, хотя с 2003 года он уже натворил там делов. Люди в подчинение у него дебилы
КРУ
5196 дн. тому
Наконец то засветили нары миллионеру Волкову. Юля молодец, порядок стала наводить. Вообще оборзел директор, наворовал миллионы, так еще и простых работяг заставляют против власти выступать! Екс-директор Волков - одумайся, сверху все видят и если не тебе, то твоим детям аукнется!!
Concern_RRT@3g.ua
5196 дн. тому
rrt_RRT // 30.01.2010 16:24:46 #Цифрову мережу Концерну РРТ допомогли будувати «Квант-Ефір» і «Укртелеком» // Гарні помічники Концерну РРТ зухвало брешуть всієї Україні! Премєру і кандидатам у Президенти, Вам, Тимошенко Юлія Володимірівна і Вікторе Федоровичу, брешуть міністри держзвязку Гончари і Іщуки, котрих ви, за їх брехливі обіцянки, призначали на посади неодноразово у різні роки 2002, 2009. Це байки про допомогу Конерну РРТ! Насправді це воровство оргвнізованною злочинною групою державних коштів. Чому байки та воровство? Тому що: 1. Концерн РРТ, який має більше 30 млн. грн. боргів допоміг "Кванту" і "Укртелекому" - закупив у ціх "помічників" обладнання і послуги, які у них ніхто не купував і не купить! 2. "Проект" на 10 млн грн закуплено без тендеру, так за хабаря домовився в порушення законодавства в.о.гендир Концерну Іщук В.О. з Мінекономіки. 3. Ринкова ціна цифрових передавачів, що купив Концерн в кВАНТІ в два рази більше ринкової і замість 500 тис баксів концерн відав 900 тис., а різницю відмив "Квант", як це вже робив багато разів (було в ЗМІ - Дніпропетровськ - Орли - коримінальна справа по КВАНТУ та райадміністрації прихована за хабаря). 4. Ліцензії Нацради на мультіплекс (на частотні канали) ні у Концерну РРТ, ні у кого немає. 5. Концерн закупив цифрові передавачі, побудував їх без будь яких офіційних проектів, без дозволів, а "Квант" побудував передавачі (закупив та перепродав) без дозволів на частоти. 6. Укртелеком побудував багато ВОЛС, але замовників немає. Тепер є Концерн, який оплачує ВОЛС уктелекому. 7. Закуплені телепередавачі не дадуть Концерну РРТ ні копійки доходів у 2010-2012 роках. Кандидати у Президенти України Тимошенко Ю.В. і Янукович В.Ф.! Поки Ви чубитесь Ваші міністри не тільки Концерн РРТ, а всю державу розворують чи збанкрутують! Укриває Гончарів-Іщуків кішеньковий оперативний фінансовий аудіт ГоловКРУ України в Концерні РРТ, працівники котрого за такі досягнення отримали підвищення та квартири. Призначте на один день перевірку податкової, КРУ України та ТСК Верховної Ради України і зупинить зухвале порушення закону, але не брешить, що Ви подолаєте беззаконня, воровство. Вас, Юлію Володимірівна і Турчінова О.В., підставили, обманули Гончари-Іщуки, що вони побудують канал мовлення де будуть мовити про роботу Уряду. Такі брехуни законно та професійно нічого не побудують і до виборів у Верховну Раду. А коли побудують, то дорожче в два рази та без результату. Всі телерадіоканали працювали і працюють проти Вас, у них є свої володарі на яких і працюють їх продюсери, кореспонденти, ведучі, а не на вас. Звільнить брехунів та ворів.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду