ТРК «Україна» планує запуск кіноканалу

29 Січня 2010
21172
29 Січня 2010
13:11

ТРК «Україна» планує запуск кіноканалу

21172
ТРК «Україна» планує запуск кіноканалу

ТРК «Україна» планує запуск кіноканалу. Про це в інтерв'ю «Медіабізнесу» повідомив генеральний директор каналу Вальдемар Дзікі.

 

«Якщо ринок покаже свою нішу, ми будемо відкривати і інші канали. Ми думаємо про створення кіно каналу, який можна запустити за рахунок нашої бібліотеки. І будемо створювати такий канал, як тільки на ринку з'явиться ніша», - зазначив пан Дзікі.

 

За його словами, у 2010 році група ТРК «Україна», як і планувалося, запустить два канали. Як вже повідомляла ТК, старт ТРК «Новини» перенесли на травень-червень 2010 року. А у вересні має розпочати мовлення і «Футбол Екстра».

 

Також, група планує запустити ТРК International та жіночий канал. Підготовку до старту останнього здійснюватимуть в кінці цього року. «Завдання для всіх каналів, що будуть запущені - упродовж двох-трьох років бути вище 1 % на ринку», - наголосив пан Дзікі.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21172
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
П.Д.
5190 дн. тому
2 Д.Д : что за бред????
Д.Д
5190 дн. тому
Новые проекты запускаются для того, чтобы скрывать реальные убытки канала и продолжать пудрить мозги Ринату Ахметову и СКМ в лице Ильи Архипова. Если будет один ТРК Украина, то человека выгонят за неэффективное управление компанией. У Пинчука в холдинге такой фокус бы не прошел :-). А донецких могут водить за нос :-)
!
5190 дн. тому
Молодці! Так тримати!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду