ICTV покаже серіал «По закону», знятий Film.ua за хорватським форматом

27 Січня 2010
14407
27 Січня 2010
15:10

ICTV покаже серіал «По закону», знятий Film.ua за хорватським форматом

14407
ICTV покаже серіал «По закону», знятий Film.ua за хорватським форматом

9 лютого на ICTV стартує новий серіал «По закону». Про це повідомляє прес-служба телеканалу. Йдеться про детективний серіал спільного виробництва каналу та кінокомпанії Film.ua, знятий за хорватським форматом KRIM TIM 2 (K.T.2).

 

«По закону» виходитиме з понеділка по четвер, о 22:00.

 

Формат цього серіалу канал визначає як «реалістичний»: «Це жорсткий урбаністичний детектив, знятий просто на вулицях міста. Проект витримано у документальному стилі і сприймається як серія репортажів про роботу слідчих». Фільм розповідає про роботу трьох слідчих з карного розшуку - майора Алчевської (Антоніна Макарчук), капітана Макарова (Андрій Дебрін) та старшого лейтенанта Пчолкіна (Олексій Зорін).

 

До роботи над сценарієм залучили оперативників з досвідом роботи в карному розшуку. Вони контролювали дотримання правил зізнання і слідства. Співпрацювали зі знімальною групою і юристи, які стежили за дотриманням юридичних термінів.

 

У першому сезоні проекту розслідуватимуть 128 заплутаних справ. У кожній серії головні герої беруться за вивчення двох злочинів, не пов'язаних один з одним. «Це будуть детективні історії на будь-який смак - від банального бандитизму до шекспірівських пригод», - йдеться в повідомленні каналу.

 

Нагадаємо, раніше ICTV вже знімав документальний серіал за німецьким форматом Lenssen & Partners - «Богу. Адвокатські розслідування». Втім, після нетривалого показу восени 2008 року, канал зняв фільм з ефіру.

 

Як повідомляла ТК, цього року ICTV планує створити шоу за форматом Hole in the Wall, ситком та 5 екшенів про війну.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14407
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду