«Сніданок з 1+1» вестимуть Андрій Джеджула та Лідія Таран

27 Січня 2010
26846
27 Січня 2010
13:54

«Сніданок з 1+1» вестимуть Андрій Джеджула та Лідія Таран

26846
«Сніданок з 1+1» вестимуть Андрій Джеджула та Лідія Таран

У лютому программа «Сніданок з "1+1"» змінить формат і ведучих. Про це повідомляє прес-служба телеканалу «1+1».

 

За цією інформацією, відтепер проект вестиме Андрій Джеджула у парі з Лідією Таран.

 

На запитання ТК «Чому Марічка Падалко припинила вести  "Сніданок"?» у прес-службі каналу відповіли: «Вона залишається в команді "1+1" і продовжує бути ведучою ранкової суботньої програми "Маріччин кінозал"».

 

У коментарях ТК пані Падалко підтвердила цю інформацію та зазначила: «Було рішення каналу про переформатування проекту і парне ведення з однією парою ведучих».

 

Оформлення студії проекту оновлять. Новою у «Сніданку» буде і  спортивна рубрика за участі олімпійської призерки Анни Безсонової. Спортсменка виконуватиме завдання професійних тренерів та розповідатиме про враження від нових вправ.  Додадуть кулінарну рубрику, корисну інформацію щодо облаштування дому. Також у межах програми представлятимуть поради стилістів стосовно гармонійного гардеробу, догляду за волоссям та моделювання зачісок; репрезентуватимуть технічні новинки, основи етикету,  рекомендації від практикуючих лікарів тощо. Як і раніше, виходитиме рубрика «Світське життя» з Катею Осадчою.

 

Нагадаємо, раніше ведучими «Сніданку» були Марічка Падалко та Лідія Таран.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
26846
Теги:
Читайте також
24.09.2009 13:02
Андрій Кокотюха
, для «Детектор медіа»
27 529
01.09.2008 13:10
Андрій Кокотюха
, для «Детектор медіа»
40 763
26.08.2008 17:15
Наталія Красненкова, для «Детектор медіа»
64 459
Коментарі
13
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Isterika
5186 дн. тому
Эта "гримерша" на 5 канале никогда не работала. А работала главным стилистом "Нового канала" много лет. И круто работала. А вы, перед тем как языками чесать, удосужились бы хоть узнать кто пришел.
Лена
5189 дн. тому
Кудрявцева на канале уже не работает?????? Очень жаль. Кстати, студия жуткая на Сниданке и ведущие одеты безвкусно. А причина вот в чем, оказывается....
друган
5193 дн. тому
Так. Трошки дебільна концепція менеджменту. Падалко набагато краще нервово-пискляавої Тарані. А Джеджула... друг геїв... Ой, бідааа на каналі!!!
лузеры в кадре
5193 дн. тому
Кулинарная рубрика, спортсменка с физзарядкой, советы стилиста- все это сниданки плюсов сто лет назад съели и этим покакали. Кстати о стилистах, Таран выжила первого стилиста плюсов Кудрявцеву, и привела на ее место свою гримершу с 5 канала, какие советы будут давать эти люди? Впору давать рекламное объявление "Пристрою лузеров в кадре. и за кадром. Дорого. Фафа Ткаченко"
новый
5193 дн. тому
Лучше утреннего проекта,что на Новом,никто не сделает.Тогда зачем выпускать заведомо провальный проект?Да еще со скучными,нафталиновыми ведущими?
Лена
5193 дн. тому
Да этот Сниданок не спасут никакие ведущие, равно как и не угробят еще больше. Он просто неинтересен! Куда смотрят редакторы? Под этот Сниданок не проснуться хочется, а уснуть....
Это пипец какой-то
5194 дн. тому
Хриплая Таран - это минус один для Плюсов, слащавый Джежула - ещё один жииирный минус для Плюсов. Равно минус два в незачет Плюсов в глазах моей семьи, которая раньше считала этот канал лучшим в Украине. Может, канал теперь нужно переименовать в "1-1"???? Господа топ-менеджеры, опомнитесь!!! Не топите канал!!!
Плюс два
5194 дн. тому
Джеджула типа секс-символ.Фу!!!Не встречала ни одной девушки,которой он был бы симпатичен.Сам себе придумал статус,сам он него в экстазе.Он такой противный,пошлый и некрасивый,какой-то с душком.ФУУУУ.И это лицо плюсов!!!Что делает из канала Ткач-страшно просто!!!!
ebony
5194 дн. тому
Вот глупцы! Вот глупцы! И так уже лежачий канал добивают ногами! Завтра этого CENSORED Джеджулу вообще посадят новости вести, а потом станут удивляться: что ж это плюсы теряют рейтинги! Тьфу!!!
Любимый зритель
5194 дн. тому
Безвкусно-пошлый Джеджула на когда-то семейно-стильном 1+1 - это такой плохо пахнущий дух времени, новый виток деградации канала... Лидия Таран с прокуренным голосом, режущим слух по утру - это ещё одна фишка канала(((, Надо же - с упорством держит её какой-то влиятельный лоббист в качестве лица канала. Очень жаль за канал - последовательно теряет ценность своего бренда!
Плюс один
5194 дн. тому
Ужас!!!!Куда плюсы катятся!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Джеджула-это дутый мыльный пузырь.Таран-упала в профессии.Вот это парочка!!!!
Не смешно
5194 дн. тому
Боже, куда катимся! О, вкусы пошли :(
.
5194 дн. тому
о господи. к CENSORED Таран добавили CENSORED Джеджулу. вконец испохабили плюсы. Ткаченко, у тебя дурной вкус, зачем заваливать непотрибом экраны?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду