У газети «Днепровская неделя» з’явився двійник

25 Січня 2010
20784
25 Січня 2010
17:35

У газети «Днепровская неделя» з’явився двійник

20784
У газети «Днепровская неделя» з’явився двійник

У Дніпропетровську почала виходити нова газета, що копіює назву та зміст рекламного видання «Днепровская неделя Плюс» («ДН»). Про це «Детектор медіа» повідомила заступник директора дніпропетровського рекламного агентства «Реклама и бизнес», що є засновником «справжньої» «ДН», Галина Вільк.

 

За її словами, 20 січня у місті з`явилася майже ідентична копія «ДН». Відмінності полягають, зокрема, у логотипі та тиражі. Тираж «ДН» складає 50 тисяч екземплярів, тоді як у її двійника пані Вільк, тираж є значно меншим.

 

 

                            Логотип «справжньої» «ДН»

 

«Випустило цю газету видавництво "Зоря", що зареєструвало газету у грудні минулого року. Видавці підробки займаються недобросовісною конкуренцією: телефонують рекламним агенціям, я з якими співпрацює "ДН", та повідомляють, що виграли у нас суд, що "ДН" продано. Зловмисники ведуть переговори з нашими клієнтами та від нашого імені публікують рекламу зі значними знижками. Вони звертаються також до реалізаторів. Мовляв, якщо ті не відмовляться від нашої газети, то ризикують втратити права на продаж», - розповідає пані Вільк.

 

За словами Галини Вільк, дії авторів фальшивки агенція неодмінно оскаржуватиме в суді, нині готуються необхідні докази та документи.

 

ТК допоки не вдалося зв`язатися з другою стороною конфлікту.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20784
Читайте також
01.04.2020 17:10
Денис Шабанін
Софія Скиба
«Детектор медіа»
3 474
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду