Шустер ставить під сумнів вихід в ефір у ніч виборів

25 Січня 2010
18514
25 Січня 2010
10:09

Шустер ставить під сумнів вихід в ефір у ніч виборів

18514
Шустер ставить під сумнів вихід в ефір у ніч виборів

Савік Шустер не впевнений, що його проект «Шустер live» вийде в ефір 7 лютого у ніч виборів. Про це він сказав в інтерв'ю «Радіо Свобода».

 

Ведучий поки що не вирішив, чи проводитиме його студія на наступний тур екзит-пол, оскільки не впевнений, що вдасться знайти на це гроші: «Дуже дорогий захід - екзит-пол. Ми нині шукаємо гроші, тому що в нас хороша соціологічна служба».

 

Також, за словами пана Шустера, тепер соціологи бояться робити екзит-поли, бо різниця між кандидатами буде дуже невелика, в межах похибки.

 

«І тому ніхто не буде розуміти, хто врешті-решт переміг, і вся відповідальність упаде саме на соціологів. І я побоююсь того, що може вийти так, що ми в ніч виборів вийдемо без екзит-полів. І що ми будемо робити упродовж декількох годин, коли Центральна виборча комісія не буде давати ніяких результатів, я не знаю. Я ставлю під питання взагалі вихід в ефір у ніч виборів», - зазначив він.

 

У прес-службі «Савік Шустер студіо» ТК сказали, що на сьогодні в планах є вихід в ефір у ніч виборів із телемарафоном.

 

«Телекритика»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18514
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
k
5176 дн. тому
Не надо {CENSORED}, ребята, не надо {CENSORED}. Страх - плохая эмоция, вредная.
Сергей
5176 дн. тому
Да, в эту ночь многим будет реально сцыкотно. В особенности тем, от кого зависит работа журналистов: инвесторам, спонсорам и прочим гаспадам с баблом. Наверное, и журналистам, которые кормятся с руки, тоже будет стремно. А вдруг как чет не то в эфир выйдет?
123
5176 дн. тому
"І що ми будемо робити упродовж декількох годин,..." А реклама?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду