Гільдія кіноакторів відзначила премією фільм «Безславні покидьки» Квентіна Тарантіно

24 Січня 2010
17901
24 Січня 2010
12:28

Гільдія кіноакторів відзначила премією фільм «Безславні покидьки» Квентіна Тарантіно

17901
Гільдія кіноакторів відзначила премією фільм «Безславні покидьки» Квентіна Тарантіно

Нагороду Гільдії кіноакторів США за найкращий ансамбль у кінофільмі отримала картина «Безславні покидьки» Квентіна Тарантіно. Урочиста церемонія вручення нагород Гільдії відбулась у Лос-Анджелесі пізно ввечері 23 січня.

 

Сандру Баллок на церемонії вручення нагород визнано найкращою виконавицею головної ролі в кінофільмі - спортивній драмі «Невидима сторона» (The Blind Side). Найкращим актором у головній ролі в кінофільмі названо Джеффа Бриджеса за «Божевільне серце» (Crazy Heart).

В категорії найкраща актриса в ролі другог плану нагороду Гільдії кіноакторів отримала Мо'Нік (Mo'Nique) за фільм «Прешес» (Precious). Найкращим актором в ролі другого плану визнано Кристофа Вальца за «Безславних покидьків». В акторських номінаціях погляди членів Гільдії співпали з поглядом Голлівудської асоціації іноземної преси, яка вже вручила свої нагороди - «Золоті глобуси». Однак у номінації найкращий драматичний фільм, аналогом якої можна вважати «найкращий ансамбль акторів», «Золотий глобус» було вручено «Аватару» Джеймса Кемерона.

 

Кіноактори, що здобули нагороду Гільдії, зазвичай отримують і «Оскар» у відповідній номінації.

 

Гільдія кіноакторів також вручає нагороди виконавцям ролей у телесеріалах. Найкращими актором та актрисою в комедійному серіалі визнано Алека Болдуїна й Тіну Фей (30 Rock)

Нагороди виконавцям головних ролей у драматичному серіалі присуджено Джуліанні Маргуліс за «Хорошу дружину» і Майклу Холлу за «Декстера». Найкращим акторським ансамблем у комедійному серіалі визнано виконавців ролей у мюзиклі Glee, у драматичному - «Безумців».

 

«Лента.ру»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17901
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду