Яценюк: Я вів політичну боротьбу без доступу до ЗМІ

17 Січня 2010
28474
17 Січня 2010
22:52

Яценюк: Я вів політичну боротьбу без доступу до ЗМІ

28474
Яценюк: Я вів політичну боротьбу без доступу до ЗМІ

Кандидат на пост Президента України Арсеній Яценюк заявив, що має намір перемогти на наступних виборах 2015 року і подальший результат буде «кращим і більшим». Про це повідомляє інтернет-видання «Українська правда».

 

«В тих умовах політичної боротьби, в яких я особисто вів цю кампанію - без каналу "Інтер", без можливості доступу до засобів масової інформації, з неймовірною чорною піар-кампанією проти мене - те, що я зайняв 4-те місце, в принципі, означає, що в країні є ще демократія, що в Україні є шанс, і цей шанс я обов'язково реалізую» - пообіцяв пан Яценюк.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
28474
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
talant
5184 дн. тому
Как не переключаю каналы, он на Интере сидит. Сеня жги ещё)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду