Ілащук і Козловський обговорять «Євробачення» в студії Шустера

12 Січня 2010
23782
12 Січня 2010
23:51

Ілащук і Козловський обговорять «Євробачення» в студії Шустера

23782
Ілащук і Козловський обговорять «Євробачення» в студії Шустера

У п'ятницю, 15 січня, в програмі «Шустер  live» відбудеться обговорення скандалу довкола пісенного конкурсу «Євробачення - 2010», повідомляє прес-служба «Савік Шустер студії».

 

Обговорення пісенної теми відбуватиметься уже після опівночі, коли вступить в дію заборона на проведення агітації.

 

У програмі зустрінуться президент Національної телекомпанії  України Василь Ілащук, співак Василь Лазарович, делегований НТКУ на «Євробачення 2010», а також співак Віталій Козловський і менеджмент Нового каналу, який хотів би, щоб Україну на «Євробаченні» представляв один з випускників «Фабрики зірок».

 

До участі в програмі також запрошено: Руслану Лижичко, Світлану Лободу, Олександра Злотника, Олену Мозгову, Алана Бадоєва, Володимира Бебешка та інших.

 

Нагадаємо, 29 грудня 2009 року рішення делегувати Василя Лазаровича на «Євробачення - 2010» без проведення конкурсного відбору ухвалила художня рада НТКУ. З 11 членів худради кандидатуру Лазаровича підтримали 10.

 

30 грудня Новий канал виступив з офіційною заявою, що потрібно провести відбірковий тур і шляхом конкурсної боротьби визначити кращого претендента.

 

 «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23782
Читайте також
20.05.2010 14:06
Борис Бахтєєв
, для «Детектор медіа»
44 533
25.01.2010 16:59
Борис Бахтєєв
, для «Детектор медіа»
22 134
18.01.2010 10:19
Борис Бахтєєв
, для «Детектор медіа»
24 420
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
KOBLIA
5186 дн. тому
Ілащук сцикун , навіть не прийшов на ефір. Мудак ...
tori 100
5187 дн. тому
Тыц-пердыц, а Маша Кац? сильно известная личность была до Евровидения (да и после), ага. Да и Европе абсолютно фиолетово кто известен в Украине и в России... в Европе никто не знал ни Савичеву, ни Серебро, ни Приходько, ни Подольскую. А "неизвестная" Пугачева? Какое место заняла, а? А Киркоров? Помимо Лазаровича на эту бодягу претендовало ещё пятеро, а остальные звЬОзды сидели на заднице и ждали когда их пригласят. По поводу Фабрики... а вот пусть хитроумный Новый Канал станет членом ЕВС и будет вносить ежегодные членские взносы в размере пол-миллиона евро (а не пытаться пропихнуть "своих" за счёт нац. бюджета), вот тогда они будут иметь право ;) А Мозговая пусть не позорится на всю Европу, пусть организовывает проститутский канал через границу и посылает "своих" на ОРТ или РТР, у неё уже есть опыт :))
владу
5188 дн. тому
Неизвестных ОРТ не выдвигал! А "Серебро" (а вернее - Фадеев) вначале предоставило песню, а потом им сказали - едьте.
vlad
5188 дн. тому
Новый хочет протолкнуть своих фабрикантов на Евро, чтобы на следующий год выставить еще большие расценки на рекламу в "Фабрике". Ну и лишний pr каналу, за счет Илащука и К тоже не помешает. А при чем тут Первый. Он вправе решать как хочет - таковы правила игры. ОРТ тоже выдвигал участников Евро без конкурса - и ничего.
mark
5188 дн. тому
Who is Kozlovskiy?
ФУГАС
5188 дн. тому
Даешь Черновецкого на Евровидение!Леня Космос всем баки забьет!
olenka
5188 дн. тому
А как же Фабрика? Новый канал хотел кого-нибудь из фабрикантов отправить покорить Европу....
кокюха
5189 дн. тому
ага, особливо козловський...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду