ICTV нагородив зірок «Козирною премією 2009»

28 Грудня 2009
13987
28 Грудня 2009
13:12

ICTV нагородив зірок «Козирною премією 2009»

13987
ICTV нагородив зірок «Козирною премією 2009»

27 грудня програма «Козирне життя» (ICTV) нагородила представників селебрітіз «Козирною премією 2009». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

 Таким чином  творці вирішили відзначити найяскравіших учасників програми цього року.

 

Переможцем в номінації «Козирний драйвер»  стала співачка  Ольга Полякова. Звання «Козирний кулінар» отримав Костянтин Стогній за вміння готувати великодню Пасху, а «Козирним талантом» було визнано Ані Лорак, яка в цьому році встигла побувати у ролі  фотомоделі, письменниці та ведучої дитячого «Євробачення». У номінації «Козирна матуся» перемогла співачка Віра Брежнєва, яка довгий період приховувала свою вагітність.

 

Також премію отримали співаки Віктор Павлік («Козирний чемпіон») та Анна Семенович («Козирний міф»). Найепатажнішою зіркою в номінації «Козирний шок» було визнано Бориса Моісеєва. А співак Валерій Харчишин отримав звання «Козирного модника» за стриманість у виборі одягу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13987
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду