Олексій Казанцев залишив StarLightSales і працюватиме на «ТВ Центр»

23 Грудня 2009
15271
23 Грудня 2009
11:53

Олексій Казанцев залишив StarLightSales і працюватиме на «ТВ Центр»

15271
Олексій Казанцев залишив StarLightSales і працюватиме на «ТВ Центр»

Сейлз-хаус StarLightSales залишив заступник директора Олексій Казанцев. Про це повідомляє газета «Коммерсантъ-Украина».

 

Згідно підписаного ним трудового договору, пан Казанцев займатиметься рекламними продажами на російському каналі «ТВ Центр».

 

«Так склалися сімейні обставини, що мені потрібно повернутися до Москви. Водночас з'явилися відповідні пропозиції. Тому я попросив Андрія Партику відпустити мене», - пояснив Олексій у коментарі ТК.

 

За інформацією «Коммерсанта», рішення пана Казанцева може бути пов'язано з недавніми законодавчими змінами російського ринку, що відкривають більше можливостей для зростання обсягу рекламних продажів. Днями російська Держдума прийняла поправки до закону «Про рекламу», заборонивши великим телеканалам укладати договори про продаж реклами з компаніями, чия частка перевищує 35% ТБ-бюджетів за останні два роки. Це звужує поле активності для найбільшого продавця російського ринку, «Відео Інтернешнл», яка нині становить понад 60%.

 

Рішення про те, хто замінить Казанцева, у сейлз-хаусі ще не прийняли. «Коммерсантъ» прогнозує, що його звільнення може позначитися на ринковій стратегії StarLightSales, адже він був однією з ключових фігур у компанії.

 

Олексій Казанцев народився в Росії. 2001 року розпочав роботу в дослідницькій компанії Comcon. 2003 року перейшов до «ТВ Медиа» а через два роки залишив компанію на посаді заступника гендиректора по маркетингу. Тоді ж переїхав до України, де працював директором з маркетингу сейлз-хаусу «Пріоритет» (розміщував рекламу на телеканалі «Студія 1+1"»). А 2008 року, після того як власник каналу - компанія Central European Media Enterprises - розірвав угоди з будинком продажів, перейшов на роботу в StarLightSales.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - elitemedia.com.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15271
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду