У 2010 панель «50 тис.-» продовжать фінансувати лише «1+1» та Publicis

21 Грудня 2009
12441
21 Грудня 2009
10:52

У 2010 панель «50 тис.-» продовжать фінансувати лише «1+1» та Publicis

12441
У 2010  панель «50 тис.-» продовжать фінансувати лише «1+1» та Publicis

У 2010 році панель «50 тис.-» фінансуватиметься Індустріальним телевізійним комітетом в особі каналу «1+1» та  рекламної групи Publicis. Про це ТК повідомила виконавчий директор ІТК Катерина Котенко.

 

«У нас є контракт на панель "50 тис.+" та "50 тис.-"  вони окремо фінансуються різними засновниками і на 2010 рік, вона так само функціонуватиме. Але на те чи будуть нею користуватися ІТК не впливає. Це залежить від каналів і сейлз-хаузів», - зазначила пані Котенко.

 

За її словами, ще на початку 2009 року в ІТК була зустріч з учасниками ринку щодо прогнозів на 2010 рік, на якій йшлося про те, чому панель «50 тис.-» попри 2 роки існування не використовується для продажів рекламного часу.

 

«Ринок  переоцінив можливості великого заходження в міста "50 тис.-" для того, щоб будувати свої комунікаційні стратегії по таких локальних точках. У зв'язку з тим, що це не так потрібно рекламодавцям, ринок її не використовує. Це моя точка зору, але ІТК на це ніяк не впливає», - сказала Катерина Котенко.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12441
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
micka
5238 дн. тому
да она и для 50+ нерепрезентативна - меньше 100 домохозяйств на город, не смешите! только для общей национальной аудитории и репрезентативна.
Снова
5238 дн. тому
"Переоценил". А про перспективу подумать? Плюсы молодцы.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду