Герман: підпал офісу ПР пов`язаний із виступом Тимошенко в «Шустер live»

20 Грудня 2009
17880
20 Грудня 2009
15:18

Герман: підпал офісу ПР пов`язаний із виступом Тимошенко в «Шустер live»

17880
Герман: підпал офісу ПР пов`язаний із виступом Тимошенко в «Шустер live»

Народний депутат, заступник Голови Партії Регіонів Ганна Герман звинуватила прем'єр міністра України Юлію Тимошенко в екстремістських випадах. Про це повідомляє прес-служба Партії регіонів.

 

За словами пані Герман, у ніч із 19 на 20 грудня невідомі атакували офіси ПР в Івано-Франківську та Запоріжжі. Спочатку вони підпалили двері, а потім кинули у вікна пляшки з «коктейлем Молотова».


«Ми розцінюємо ці інциденти як терористичні акти проти нашого кандидата у президенти і пов`язуємо їх з екстремістськими випадами Юлії Тимошенко на каналі «Україна» в програмі "Шустер Live" в ніч на суботу», - заявила вона.

 

Пані Герман переконана: не випадково обидва підпали сталися відразу після виступу прем'єра на телеканалі «Україна».

 

«Ми застерігаємо Юлію Тимошенко від таких методів у боротьбі за президентське крісло, Ці методи можуть спровокувати громадянське протистояння у суспільстві», - заявила вона.

 

Як повідомляла ТК, окрім пані Тимошенко, до участі у програмі «Шустер live» було запрошено Президента Віктора Ющенка та лідера регіоналів Віктора Януковича. Однак ефір ток-шоу відбувся лише за участі прем`єр-міністра. Під час свого виступу вона не раз критично висловилася щодо діяльності «Партії регіонів». Зокрема, пані Тимошенко пообіцяла не співпрацювати з Віктором Януковичем у майбутньому. І наголосила: «Я можу абсолютно точно сказати, що Януковича близько біля влади не буде. Я це заявляю свідомо й чітко».

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17880
Читайте також
27.12.2009 18:37
Отар Довженко
31 575
20.12.2009 13:31
Отар Довженко
33 820
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Котя
5238 дн. тому
Ерунда это всё. Бутылки с зажигательной смесью были заготовлены заранее, а не во время эфира. А само предположение п. Герман нелепо - никаких поклонников Тимошенко на западе нет. И шансов у нее, как кот наплакал. Оттого и мочит всех подряд, думая стать белой и пушистой на фоне обмазанных г..ном конкурентов.
..
5239 дн. тому
Открою страшную тайну. Это Литвин во время эфира на Интере подал тайный знак - моргнул сразу обоими глазами.
Valentyn
5239 дн. тому
Ганька зовсім з розуму вижила - стара стала!
СірийКардинал
5239 дн. тому
Вельмишановна Ганно, мабуть ви погано знаєте передвоєнну історію світу. Там фашисти теж підпалили Рейхстаг, щоб усунути комуністів від влади, або, як тепер кажуть:"Понизити рейтинг". Мені нема ніякого діла до тих фашистів, або комуїстів, але методи (політичної бородьби) дуже схожі. А ще хочу нагадати про російську вдову, яка сама себе висікла... (мабуть російські політтехнологи брали за основу цей факт. В зв"язку з цим хочу сказати:"НІ провокаторам з партії регіонів!!! (навмисно написав маненькими літерами".
lashch
5239 дн. тому
Що тут скажеш ))) у Ганни Герман клепки у голові бракує!! Причому клепки здорового глузду і об'єктивної реальності!!! Бажаю Вам у новому 2010 році програти вибори Тимошенко і кудись поїхати відпочити! )
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду