Журналісти тижневика «Левый берег» створили осередок КНМП

16 Грудня 2009
11069
16 Грудня 2009
18:03

Журналісти тижневика «Левый берег» створили осередок КНМП

11069
Журналісти тижневика «Левый берег» створили осередок КНМП

16 грудня 2009 рок співробітники київської редакції газети «Лівий берег» створили осередок Київської незалежної медіа-профспілки, повідомляє прес-служба КНМП.

 

Керівником осередку став Андрій Яніцький, редактор відділу «Експертиза» і член комітету КНМП. До складу осередку також увійшли активісти профспілки Влад Головін, Михайлина Скорик, Євгенія Ковалевська, Катерина Герасименко та Віталій Жданов.

 

На зборах також були присутні головний редактор видання Олег Базар та його заступник Артем Горячкін.

 

Довідка

Київська незалежна медіа-профспілка (КНМП) була заснована 30 листопада 2002 року для захисту трудових прав та збереження високих професійних стандартів роботи журналістів. Пізніше члени КНМП стали засновниками всеукраїнської профспілки журналістів - Незалежної медіа-профспілки України. Сьогодні КНМП нараховує біля 300 членів. Осередки профспілки працюють в НТКУ, «Телекритиці», в УНІАНі, на радіо «Ера FM» та в інших мас-медіа. Також профспілка об'єднує близько ста незалежних журналістів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11069
Теги:
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
для хехе
5241 дн. тому
http://www.telekritika.ua/news/2009-11-18/49303
хехе
5241 дн. тому
никто из КНМП Михайлину не исключал
!
5241 дн. тому
Михайлину ж виключили зі спілки? А Гарячкін ще її привітв з цим у своєму блозі!!! шо за брєд
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду