Radio 4U офіційно стало «Шарманкою», а «Радіо Рокс» купило регіональну мережу

10 Грудня 2009
24075
10 Грудня 2009
11:56

Radio 4U офіційно стало «Шарманкою», а «Радіо Рокс» купило регіональну мережу

24075
Radio 4U офіційно стало «Шарманкою», а «Радіо Рокс» купило регіональну мережу

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 9 грудня внесла зміни до ліцензій ТОВ «Радіо Тернопіль» на мовлення на частотах 106,1 МГц у Тернополі, 100,9 МГц в Івано-Франківську і 106,8 МГц у Нововолинську у зв'язку зі зміною власників, директора, позивних і програмної концепції. Раніше, 11 листопада, Нацрада внесла зміни в ліцензію ТОВ «ТРК МАН» на мовлення на частоті 91,1 МГц у Львові.

 

Таким чином Національна рада офіційно зафіксувала перетворення мережі Radio 4U на радіо «Шарманка». Як уже писала ТК, восени холдинг Business Radio Group Анатолія Євтухова придбав у польської медіа-групи RMF мережу Radio 4U (компанії ТРК «МАН» і «Радіо Тернопіль»). Польський холдинг пішов з України через економічну кризу та непрозорість ринку. Анатолій Євтухов повідомляв ТК, що на частотах мережі запрацює радіо «Шарманка» щойно будуть внесені зміни до ліцензій.

 

Також 9 грудня Нацрада переоформила ліцензії ТОВ «ТРК "Музично-інформаційне радіо"», (100,8 МГц у Миколаєві), і ТОВ «ТРК "Пілот"» (101,4 МГц у Вінниці), які є частиною мережі радіо «О'КЕЙ». Ці станції влилися до мережі «Радіо Рокс Україна». «О'КЕЙ» присутня ще на одній частоті 105,4 МГц у Хмельницькому (ТОВ «ТРК "Вісім радіо"»), однак цю ліцензію Нацрада поки не переоформлювала. «Радіо Рокс» уже присутнє в Хмельницькому на частоті 107,1 МГц.

 

Таким чином, мережа «Радіо Рокс Україна», що належить холдингу ТАВР, охопила вже 17 міст.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24075
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Michael
5248 дн. тому
4U па-па(((
Спостерігач
5248 дн. тому
Дезінформуєте ви людей ;) Згідно викладених матеріалів на сайті самої Нацради, ТОВ «Радіо Тернопіль» отримує новий (додатковий) позивний "Шарманка" лише у Тернополі. Що ж до Івано-Франківська (де, до речі, "Шарманка" вже років 5 є, з власною частотою) і Нововолинська, то там, згідно матеріалів Нацради, новий додатковий позивний ТОВ «Радіо Тернопіль» - інший. А саме - "Мюзік Радіо".
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду