Мін’юст зареєстрував журнали «Интриги и советы» і «Сборная солянка»

23 Листопада 2009
12797
23 Листопада 2009
15:45

Мін’юст зареєстрував журнали «Интриги и советы» і «Сборная солянка»

12797
Мін’юст зареєстрував журнали «Интриги и советы» і «Сборная солянка»

Міністерство юстиції ухвалило рішення про реєстрацію нових друкованих ЗМІ, зокрема, 12 журналів, однієї газети і двох збірників. Свідоцтва про державну реєстрацію новоствореним ЗМІ будуть видані після сплати реєстраційного збору.

 

16 листопада наказом №2158/5 Мін'юст зареєстрував журнали «Тредоку», «Євробетон» («Евробетон») і «Пористі бетони і силікатні вироби» («Ячеистые бетоны и силикатные изделия»), збірники «Вісник Київського національного лінгвістичного університету. Серія: Міжмовна та міжкультурна комунікація» і «Теоретична та прикладна механіка», а також газету «Спорт-Экспресс в Украине + ТВ».

 

Перереєстровані журнал «Харківська хірургічна школа» і збірник «Збірник наукових праць: філософія, соціологія, психологія».

 

17 листопада наказом №2164/5 Мін'юст зареєстрував журнали «Анекдот слышал?», «Новые кейворды», «Интриги и советы», «Лиза. 100 кроссвордов», «Наши любимые питомцы, «Скан-лото», «Сборная солянка», «Звёздные секреты и дельные советы» та Loaded (з англ.: - «Заряджений»).

 

Перереєстрована газета «Соціалістична Харківщина».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12797
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду