Розорилося американське видавництво преси для геїв та лесбійок

17 Листопада 2009
13321
17 Листопада 2009
10:53

Розорилося американське видавництво преси для геїв та лесбійок

13321
Розорилося американське видавництво преси для геїв та лесбійок

В США припинило роботу видавництво Window Media, що випускало газети та журнали для геїв та лесбійок. Про це повідомляє інтернет-видання Lenta.ru із посиланням на Associated Press.

 

16 листопада одночасно зачинилися всі офіси компанії, а співробітників попросили прийти в середу та зібрати свої речі. Цього дня припинили роботу редакції всіх видань Window Media та їх сайти. Втім, представники найстарішої газети видавництва Washington Blade, що видається в США вже 40 років, заявили, що редакція незабаром відновить вихід з новою назвою.

 

Фінансові проблеми одного з найбільших видавництв США розпочалися в серпні 2008 року. Саме тоді власник Window Media, інвестиційна компанія Avalon Equity Partners, перейшла під контроль уряду. Також на фінансових справах компанії позначилось загальне падіння реклами у друкованих ЗМІ Америки.

 

Загальний тираж видань Window Media становив майже 400 тисяч екземплярів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13321
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
иван вопросов
5267 дн. тому
что ж п.деры не поддержали?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду