7 грудня акціонери ТЕТ затвердять купівлю-продаж і переоберуть правління

2 Листопада 2009
13286
2 Листопада 2009
17:07

7 грудня акціонери ТЕТ затвердять купівлю-продаж і переоберуть правління

13286
7 грудня акціонери ТЕТ затвердять купівлю-продаж і переоберуть правління

7 грудня вібудуться загальні збори акціонерів ЗАТ «Телекомпанія "ТЕТ"». Як повідомляється на порталі розкриття інформації Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, до порядку денно включено такі питання:

1. Затвердження договорів купівлі-продажу акцій ЗАТ «Телекомпанія "ТЕТ"».

2. Визначення нового складу акціонерів ЗАТ «Телекомпанія "ТЕТ"».

3. Питання організаційної структури ЗАТ «Телекомпанія "ТЕТ"»:

а) відкликання та обрання Голови Правління ЗАТ «Телекомпанія "ТЕТ"»;

б) відкликання та обрання членів Правління ЗАТ «Телекомпанія "ТЕТ"»;

в) відкликання та обрання членів Спостережної Ради ЗАТ «Телекомпанія "ТЕТ"»;

г) відкликання та обрання членів Ревізійної комісії ЗАТ «Телекомпанія "ТЕТ"».

4. Затвердження нової редакції Статуту ЗАТ «Телекомпанія "ТЕТ"» та державна реєстрація змін у встановленому законом порядку.

5. Зміна найменування Закритого акціонерного товариства на Приватне акціонерне товариство.

6. Про затвердження (зміну) реєстратора та умов договору на ведення реєстру власників іменних цінних паперів ЗАТ «Телекомпанія "ТЕТ"».

7. Про затвердження звіту Правління ЗАТ «Телекомпанія "ТЕТ"» про результати фінансово-господарської діяльності ЗАТ «Телекомпанія "ТЕТ"» за 2007 рік.

8. Про затвердження звіту та висновків Ревізійної комісії ЗАТ «Телекомпанія "ТЕТ"» за 2007 рік.

9. Про затвердження балансу та звіту про фінансово-господарську діяльність ЗАТ «Телекомпанія "ТЕТ"» за 2007 рік.

10. Про затвердження порядку розподілу прибутку ЗАТ «Телекомпанія "ТЕТ"», строку та порядку виплати частки прибутку (дивідендів) акціонерам ЗАТ «Телекомпанія "ТЕТ"» за 2007 рік.

11. Про затвердження звіту Правління ЗАТ «Телекомпанія "ТЕТ"» про результати фінансово-господарської діяльності ЗАТ «Телекомпанія "ТЕТ"» за 2008 рік.

12. Про затвердження звіту та висновків Ревізійної комісії ЗАТ «Телекомпанія "ТЕТ"» за 2008 рік.

13. Про затвердження балансу та звіту про фінансово-господарську діяльність ЗАТ «Телекомпанія "ТЕТ"» за 2008 рік.

14. Про визначення порядку покриття збитків ЗАТ «Телекомпанія "ТЕТ"» за 2008 рік.

 

Нагадаємо, улітку корпорація СМЕ (Central European Media Enterprises) придбала 100% каналу ТЕТ у Ігоря Коломойського та отримала $100 млн в обмін на 49% своїх українських активів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13286
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Дуня
5276 дн. тому
Ну ты, Правда, урод... Работать лучше надо - канал бы по-другому выглядел... На евреев он (она) пинает. Как сидеть, ни хрена ни делать - Тычина хороший был... А что касается Тычины - подонок - везде подонок...
pravda
5287 дн. тому
Это все очень здорово, только, видимо, зарплату нам заплатят только после 7го декабря? Уже больше месяца без денег сидим. И никто даже не соизволил объяснить в чем дело. Гриша Тычина хоть бы раз пообщался с коллективом по этому поводу. Плохой вы, ГГ, "руководитель".. И об этом, к сожалению для вас, знают далеко за пределами ТЕТа... А нам совесть пока не позволяет просто забить на работу. На сколько хватит терпения? Возможно до завтра, до послезавтра. Посмотрим. Только вот боюсь, что нашим жидовско-цыганским учредителям, наши проблемы не интересны...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду