У Яценюка спростували причетність «Фронту змін» до хакерських атак на сайти Жванії та Гриценка

26 Жовтня 2009
16972
26 Жовтня 2009
13:40

У Яценюка спростували причетність «Фронту змін» до хакерських атак на сайти Жванії та Гриценка

16972
У Яценюка спростували причетність «Фронту змін» до хакерських атак на сайти Жванії та Гриценка

25 жовтня невідомі хакери зламали сайти Давида Жванії та Анатолія Гриценка «Громадянська позиція». При цьому хакери лишили повідомлення, що злам здійснив «Фронт змін». Про це повідомила прес-служба Жванії і процитувала лист інтернет-нападників, в якому ідеться про те, що  «цей злом - відповідь на злом сайту "Фронту змін", який був здійснений в результаті злочинної змови групою осіб».

 

«Це звичайнісіньке хуліганство молодих людей», - вважає керівник інтернет-кампанії Арсенія Яценюка Володимир Петров.

 

За його словами, три місяці тому така собі Ukraine.hacker.sting залізла в скрипти Арсенія Яценюка і «Фронту змін», замінивши там незначні деталі.

 

«Потім вони вимагали з нас гроші за те, що більше нас не чіпатимуть. Звичайно, ми їх висміяли, і, очевидно, саме цим їх страшенно образили. Після цього почалися напади на інші сайти від нашого імені. Це не хакерська атака, оскільки після неї з сайтом нічого не можна зробити протягом двох тижнів. Це - це банальна дурість. Я рекомендую Гриценку і Жванії не реагувати на подібне хуліганство, бо мета тих, хто це зробив домогтися визнання», - сказав Петров.

 

Також Володимир Петров каже, що як Анатолій Гриценко та Давид Жванця вважають, що до цих зломів причетний Арсеній Яценюк, то Петров особисто надасть спеціалістів, які безкоштовно полагодять сайти і будуть контролювати їхню безпеку до кінця передвиборчої кампанії.

 

Нагадаємо, 6 жовтня невідомі зламали сайт Партії регіонів. Тоді на зламаних сторінках сайту також з'явився напис HACKED by FRONT ZMIN і що ці дії є відповіддю на злом сайту громадського руху «Фронт змін», який відбувся 2 вересня.

 

Анатолій Гриценко вважає цю хакерську атаку спробою кинути тінь на кандидатів-опонентів і «не бачить підстав звинувачувати у цьому команду Арсенія Яценюка», зазначає УНІАН. Зараз на сайті http://www.grytsenko.com.ua/ ведуться відновлювальні роботи.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16972
Читайте також
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Дитилин
5288 дн. тому
Опаньки! Владимир "Нассу твоей маме в рот" Петров еще и керивнык интеренет-кампании. Чума.
глядач
5288 дн. тому
якщо "керівник інтернет кампанії Яценюка Володимир Петров" використав традиційний для себе спосіб "висміяти" ( http://juliy.livejournal.com/3291466.html ) то йому шкодитимуть ще довго
rozumny
5288 дн. тому
А причетність до падіння метеориту в Латвії вони не спростовують?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду